Čo kúpiť puberťáčke na 14. narodeniny?

miska1113
1. nov 2015

Dievčatá čo by ste poradili? Dcéra má skvelú "BFF" a na narodeniny...či vianoce si dávajú darčeky :P
Teraz bude mať jej kamarátka narodeniny tak mi to prišlo vhod že napíšem sem a spýtam sa keďže dcéru nič nenapadá .

siusinocka
1. nov 2015

mini reproduktor s bluetooth, alebo nejaké kvalitnejšie maľovačky, či MP3 alebo niečo podobne... záleží na tom aké má zaľuby.. niekedy sa baby potešia aj novému modernému šálu s čiapkou a pod... ťažko povedať, ked nevieme čo dievča baví 🙂

l3yla
1. nov 2015

ťažko povedať ,čo ju baví ,zaujíma ...nejaká poukážka na nákup napr. z H&M ,C&A , nejaké CD-čko ,alebo rámik s ich fotkami 🙂

prasiatko30
2. nov 2015

Vsak ak je dcerina najlepsia kamaratka tak hadam dcera vie co sa jejpaci a nepaci ja by som zobrala dceru a isla do nejakeho shopu s handrami a nieco hadam vyberiete take co sa jej bude pacit

fra
2. nov 2015

tak rozhodne podľa jej záľub- jednu moju dcéru v tom veku by potešila kozmetika, voňavka, lak na nechty .... druhá by to všetko okašľala a želala by si horolezecké karabínky či poukaz na jazdu na koni 😀

ivett1
2. nov 2015

neter (14r.) má tri naj kamošky a dostala kozmetiku - nejakú vychytávku, čo teraz medzi nimi letí, od ďalšej fotoknihu-čo boli spolu na výlete a fotili sa ako divé, od ďalšej knihu - čo o nej už dlho básnila, ešte také "skielka", čo sa lepia na mobil ... ale to závisí aj od toho, koľko asi chce/te investovať ...😉

harula1
2. nov 2015

u mojej dcery ficia na eos balzamoch

ziadnemenko
10. dec 2015

Aj moje

klaudusik7
10. dec 2015
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

to je taky vek ze sminkami clovek nic nepokazi

jumama
10. dec 2015

Aj ja som za eos balzam na pery, maju vskovake prichute 🙂

maria200
12. dec 2015

Podla zaujmov, ale asi veci na oblečenie ved každe dievča chce vizerať pekne teda skoro každe

liaka
20. jún 2017

Ake sampanske kupujete vecsim slecnam k narodeninam? Moja uz detske sampanske nechce. Pozerala som nealkoholickeho Huberta a tam je pisane, ze moze obsahovat 5% alkoholu 🙄 Je nieco na trhu ine? Alebo cim to nahradzate? Dakujem