Dievčatá čo by ste poradili? Dcéra má skvelú "BFF" a na narodeniny...či vianoce si dávajú darčeky :P
Teraz bude mať jej kamarátka narodeniny tak mi to prišlo vhod že napíšem sem a spýtam sa keďže dcéru nič nenapadá .
ťažko povedať ,čo ju baví ,zaujíma ...nejaká poukážka na nákup napr. z H&M ,C&A , nejaké CD-čko ,alebo rámik s ich fotkami 🙂
Vsak ak je dcerina najlepsia kamaratka tak hadam dcera vie co sa jejpaci a nepaci ja by som zobrala dceru a isla do nejakeho shopu s handrami a nieco hadam vyberiete take co sa jej bude pacit
tak rozhodne podľa jej záľub- jednu moju dcéru v tom veku by potešila kozmetika, voňavka, lak na nechty .... druhá by to všetko okašľala a želala by si horolezecké karabínky či poukaz na jazdu na koni 😀
neter (14r.) má tri naj kamošky a dostala kozmetiku - nejakú vychytávku, čo teraz medzi nimi letí, od ďalšej fotoknihu-čo boli spolu na výlete a fotili sa ako divé, od ďalšej knihu - čo o nej už dlho básnila, ešte také "skielka", čo sa lepia na mobil ... ale to závisí aj od toho, koľko asi chce/te investovať ...😉
u mojej dcery ficia na eos balzamoch
Aj moje
to je taky vek ze sminkami clovek nic nepokazi
Aj ja som za eos balzam na pery, maju vskovake prichute 🙂
Podla zaujmov, ale asi veci na oblečenie ved každe dievča chce vizerať pekne teda skoro každe
Ake sampanske kupujete vecsim slecnam k narodeninam? Moja uz detske sampanske nechce. Pozerala som nealkoholickeho Huberta a tam je pisane, ze moze obsahovat 5% alkoholu 🙄 Je nieco na trhu ine? Alebo cim to nahradzate? Dakujem
mini reproduktor s bluetooth, alebo nejaké kvalitnejšie maľovačky, či MP3 alebo niečo podobne... záleží na tom aké má zaľuby.. niekedy sa baby potešia aj novému modernému šálu s čiapkou a pod... ťažko povedať, ked nevieme čo dievča baví 🙂