Čo kúpiť 10 ročnej slečne na Vianoce?

7. okt 2021

Vianoce sa už bližia a ja stale neviem čo na vianoce pre dcerku ☃

kisskiss
7. okt 2021

Aspoň zhruba nejaké jej záľuby a tvoj rozpočet na darček/y? Je bližšie k 10 alebo k 11 rokom? Začína sa už viac zaujímať napr. o to čo nosí, túži po nejakých kúskoch oblečenia, čo teraz fičia medzi kamoškami, či je zatiaľ spokojná s tým čo jej vyberieš? Niekedy už aj v tomto veku veľmi túžia po nejakej značke alebo nejakom modele napr. nejaké konkrétne tenisky, alebo značkovejší drahší ruksak.
Ťažko takto, naozaj nevieme nič, či už má všetko - v zmysle, všetko, čo deti v tomto veku mávajú - bicykel, kolieskové/ľadové korčule, trampolínu (ak máte dvor).. ja keď som cca v tomto veku dostala svoj "veľký" bicykel, strašne som sa tešila, vôbec mi nevadilo, že ho využijem až o pár mesiacov :D

lintu
7. okt 2021

Zober ju do obchodu, kam rada chodí a nenápadne vyzisti, čo by ju potešilo. Naj darček. Darmo ti tu niekto napíše, že ona ide dať svojej Zuzke knihy, keď tú tvoju práve také niečo možno nezaujíma.

bibina32
8. okt 2021

U nás to riešime tak, že my pošlú obrázky, čo by chceli. Máme nejaký strop do akej sumy a podľa toho si vyberiem.

0silvia0
8. okt 2021

My nevieme co tvoja dcerka ma, co potrebuje, v akej sume kupujes darceky. A ani netusime, ci je knihomol, sportovec, modna maniacka, takze naozaj tazko poradit🤷‍♀️

marse
8. okt 2021

🙈 to si fakt nikto nepozná deti, jeho zaujmy, štýl, hobby, čo má rád?
ako máme vedieť po čom tvoja 10ročná dcéra túži?

ckatka
8. okt 2021

A v rámci srandy jej dať napísať "list Ježiškovi" alebo komukoľvek....proste nechať ju spísať co by si priala...A potom podľa uváženia niečo vybrať?

danieli
8. okt 2021

Tak u nas ideme podla vzorca 3 darceky, 1. ktory je uzitocny (do skoly, na sport, moze to byt aj oblecenie), 2. kniha alebo spolocenska hra, nieco tvorive a 3. darcek pre potesenie obdarovaneho (niekedy je to cokolada, hracka, alebo uplna somarina, po ktorej dieta tuzi uz dlhsie), tento rok deti dostanu farebnu multifunkcnu tlaciaren, syn ma 10 a posledny rok sledujem, ze by sa zisla na projekty aj na ulohy, ale to ja mam dieta, co sa potesilo aj okuliarom lebo mu ulahcili zivot, plus kniha a darcek pre potesenie mame v rieseni, sledujem si a rozpravam sa s detmi, aby som potom vedela vybrat to prave

margetakuska
8. okt 2021

Moja veľmi rada číta, číta veľa veľa veľa..takze pre ňu isto knihy, nejaká spoločenská hra, niečo na tvorenie, oblečenie...naša nie je vôbec na šport skôr domased takže je to veľmi individualne, druhú dcéru zas baví lego, tak dostane lego...ja si veľmi všímam aj keď idú reklamy a oni len tak zadru: toto by som chcela , tak zapisujem a vyberam ☺️

sense
8. okt 2021

To čo ju baví, po čom túži... Nikto nepozná tvoje dieťa lepšie ako ty... Moja síce ma len 8,5 ale poteší sa všetkému, ešte minulý rok písala Ježiškovi, teraz no povedala co by si priala.

Takže niečo z toho jej kúpim ja, niečo otec plus dostane ešte nejaké prekvapenie...

mariska1989
8. okt 2021

Dcéra 10 a pol a to už viem čo by chcela .ono stačí trošku tie deti počúvať ,sledovať ako myslím teraz v tomto smere aby tu nevzniklo že si myslím že sa nezaujímaš o dcéru . U nás sú to bluetooth slúchadlá , sada na tvorenie mydla , šnúrky bavlnené na tvorenie náramkov , teraz ide aj na netu sada na tvorenie šperkov zo živice . Takže určite niečo z tohto jej kúpim .a určite drogériu , oblečenie . Do teraz bolo u nás aj hračka a samozrejme že by prijala stále nejakú somarinu ale už má vek. V dnešnej dobe už asi ako 9 r je hračka veľa. Ale moje už píšu Ježiškovi 😂aj tá 10 ročná a píše aj za mňa dúfam že to ježiško nekúpi lebo šla u mňa len tak 🙈

mariet24
8. okt 2021

Mňa oslovili karty 4DSmarty, už mám objednané

lucik194
8. okt 2021

nasa v 10 rokoch dostala bluetooth reprak xiaomi za 40-50e

ladyvi
8. okt 2021

K tomu, co bolo napisane aj nejaku rozumne vybratu spolocensku hru.

vikusjk
8. okt 2021

Tiez dumem, u nas je ten problem, ze ma uz ozaj takmer vsetko a uz ani sama nevie, co by chcela 🙈 Bude mat teraz aj meniny, tak dostane ten minifotak, co hned tlaci fotky a pod stromcek asi klasika par hraciek, nejake oblecko a snazim sa vzdy o jeden taky "extra" darcek, co ju ozaj nadchne, ale tento rok som v koncoch, uz fakt neviem co. Rozmyslam nad niecim zazitkovym, tak mozno tymto smerom nieco vyberiem.

saxana000
8. okt 2021

Nejaky pekny zazitok jazdenie na konikoch.pernamentku do aquaparku.listky do kina pre nu a kamaratku..alebo sa jej opytaj medzi recou co teraz frci medzi babami co maju nove..

simonah73
8. okt 2021

nasa prave vcera, ked sme isli vcera do deichmanu, konstatovala, ze ona vlastne nevie co by chcela na vianoce, lebo ked treba tak sa to kupuje hned ked to potrebuju, ako napr vyssie spominany bluetooth reprak, ten napr vtedy ked zacala skola a bolo treba doriesit zvuk pri distancnom vzdelavani. ale tak objednala som obom dceram zo zaalanda take hebucke zupany, tie uz mam doma a zbytok veru netusim, lebo mensia ma este na konci novembra aj desiate narodeniny....

kristiii
8. okt 2021

@mariet24 vďaka za typ, akurát som to pozerala a hneď som synovi dve sady objednala. Ešte som o tom nepočula, ale vypadá to celkom zaujímavo
Autorka: nič si z toho nerob, ani z komentárov...aj mne už dochádzajú nápady. Sám syn (11) mi včera hovoril, že ani nevie, čo by chcel na Vianoce, že má všetko...šťastné to dieťa 😆. Ono je to teraz také obdobie, že z hračiek už vyrástli, na peniaze a nejaké fintenie sú poväčšine ešte malí, elektroniku, bicykle a ďalšie veci ku ich koníčkom a podobne majú, tak čo vymyslieť..ja mám v pláne mu kúpiť nový mobil, ale okrem toho netuším.. teda ja už nemám v pláne nič, ale čo poradím mame a bratovi..oblečenie dostane teraz, keďže bude mať meniny

tncka
8. okt 2021

No napriklad moja 9r.chce vak Vans,mikiny z new yorkera,tie tricka s holym bruchom hm, ako sa to vola... crop top🤔,lego Vidiyo lebo teraz fici a mobil s peknym obalom v style Pop it🤭 tiez si nemyslim ze je to uplne detske prianie toto,ale v podstate nepyta uz ziadne hracky az na to lego✌🏼a este novy bike,ale ten si necham na narodeniny v maji,nemusi dostat vsetko co si zaziada na vianoce

tncka
8. okt 2021

@mariet24 ty kokso,som nemoderna asi,idem vygooglit co to je🤔🤭

mariet24
8. okt 2021

@kristiii
@tncka
Baby mne to tiez len na FB vyhodilo a tiež som hneď objednávala, zaujalo ma to. Aj tak chodia stále s mobilmi v ruke 😁

kristiii
8. okt 2021

@mariet24 hej, veď práve k tomu mobilu, čo mám v pláne sa to aj hodí ako darček, takže super..teda dúfam, že bude 🙂
Inak sa všetkým ospravedlňujem...vďaka za "tip" 😁

vikusjk
11. okt 2021

Baby mate niektora skusenost s tanecnou podlozkou? Dcera ze by ju prijala na meniny, len ci to nie je somarina?

0linka666
11. okt 2021

kamarátka minulé vianoce svojej podobne starej slečinke podarovala takú ,,zmenu do života" 🙉🙉🙉 že jej prerobila izbu a najviac ju potešilo, že premaľovávali steny a dala jej tam tapetu s motívom mora - také zlaté koraly a morské riasy 💚💚💚 príde mi to dosť kreatívne a mladá morská panna dozaista ocení 💯💯💯

marta1971
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tom_i
13. okt 2021

@mariet24 to sú aké tie smartu, priznávam som lenivá gúgliť

mariet24
13. okt 2021

@tom_i keď si stiahnete aplikáciu a namierite na kartičku s telefónom na displeji vidíte ten predmet / zviera, Hybe sa, vydáva zvuky a tak

marta1971
28. okt 2021

Ahoj ja som môjmu nedávno kúpila urbanguru frisbee a kendama
Chcela som niečo čo by ho trochu odtrhlo od telefónu🙏
Veľa vecí, čo tam majú som ani nepoznala ale majú to tam všetko prehľadne vysvetlené. Lietajúce taniere majú hocijaké aj svietiace aj pre psíkov. Na druhý deň som to mala už doma, podľa mňa super darček.

adima3377
23. nov 2021

Moja dcerka ma vo februari 10.Vela cita.takze knihy samozrejme plus osemsmerovky.Kvalitny skateboard.Ale aj tak ju potesia vecicky pre babiky.Napr.adventny kalendar Baby born.V kazdom okienku nieco pre babo.Oblecenie nedavam.to beriem.ako beznu potrebu.Dalej dievcensky dennik na zamok.s neviditelnym perom.citat to moze len ona cez UV svetlo.a ma klucik.Tvorive obrazky.vyskrabovacie
Svietia v tme.

vikusjk
3. dec 2021

Ahojte zienky, tak ja som sa dnes dostala k listu pre Jeziska, ktory napisala moja dcera (bude mat v marci 10r). Chce veci (mikinu, tricko, siltovku) s logom skupiny BTS alebo Blackpink, kreativne sady na vyrobu naramkov s koralkami typu pandora a novu rodinnu spolocensku hru, ktoru este nemame. Este som jej k tomu objednala tie obrysove fixy, len ci stihnu prist a hlavolamy. A som vybavena :D Tak len mozno tip pre vas, napriklad ja oblecenie jej pod stromcek nedavam, lebo jej ho kupujem priebezne, ale kedze sama chce taketo specialne, ze s logom oblubenej kapely, tak hold, dostane oblecenie...