Milé žienky chcem sa spýtať čo dávate triednym učiteľom, myslím mužom.Dcera je prvý rok na strednej a doteraz mala vždy ženu triednu tam problém nebol vždy som vedela ale teraz no neviem káva, dezert to viem aj keď dezert sa v tom teplé roztopí.Dakujem
Môj syn má tiež triedneho - chlapa. Celá trieda sme sa zložili na darčekový kôš. Ale ešte kúpim nejakú menšiu bonboniéru, nech syn nejde s prázdnymi rukami.
Učím na strednej škole a mňa najviac poteší keď mi žiaci jednoducho poďakujú. Ale keď chcete kľudne nejakú čokoládu, len to nepreháňajte drahými darčekami.
@sulong sadu pier s jeho menom
@sulong môj manžel je učiteľ, darčekom sa teší ako prejavu vďaky a ocenenia jeho práce. Keďže sa sladkému vyhýba, on by ocenil ako darček zmes orechov, sušené ovocie či nejaké domáce produkty ako sirup, džem, čajova zmes a pod, čo sa dá skonzumovať a nepadá na to prach :D čokolád dostáva veľa a v tomto teple sú vždy v roztavenom stave, keď ich donesie a konzumujeme ich skoro celý školský rok, keďže sladké moc nejeme 😂
To len mna napadlo vino? 🤦🏼 Teda aspon ucitelovi klavira som kupovala a furt sa potesil, ze doteraz mu len cokolady nosili 😂
Moja dcéra má triedneho na ZŠ a dáva mu vždy veľkú čokoládu
Poukážku do kníhkupectva.
@miiichaelaaa súhlasím. Ako slovenčinár to určite ocení
Ďakujem všetkým za rady .Prajem Vám krásny deň
@sulong pivo🤷🏼♀️Chlap,vypije..koho by nie 😂
@drzaopica bonbony, coko isto nie, ved sa to roztopi...
@faustinocka hej no to má nenapadlo
Darcekove balenie niecoho, co zje 🙂 peceny caj, med, chilli? https://www.thechillidoctor.sk/darcekove-balick...
Prip.v delikateso obchod nieco vybrat...aky predmet uci? Ak napr.fyziku, logicke veci ho bavia, sesternica davala kovovy hlavolam (v albi, knihkupectvach predavaju), ktoremu sa velmi tesil ucitel 🙂