Chystáte 14-ročným chlapcom oblečenie do školy?

misienka123
26. jan 2023

Prosim vás chystáte ešte oblečenie pre 14+- rok,chlapcom oblečenie do školy?

pribinak
26. jan 2023

@misienka123 nie. Už dávno nie

januska12323
26. jan 2023

Ak je mentálne zdravý tak už pár rokov to má zvládať sám.

zitaje
26. jan 2023

Ja 9-ročnému nekontrolujem ruksak, ktorý si balí na víkend k babke, nie aby som mu chystala oblečenie... Ale zas na druhej strane moja sestra balila vlastnému manželovi oblečenie, keď išiel sám s kamošmi na chatu 😀 ale už to našťastie nerobí.

anjelicek26
26. jan 2023

Od piatej triedy sam... Dovtedy ano, vylozim vecer, rano si to dvaja mini oblecu, setri mi to cas, kedze su rano po zobudeni v slimacom rezime...

misienka123
autor
26. jan 2023

@zitaje 😃😯

lypka
26. jan 2023

Už škôlkár si vyberá tepláky a tričko sám 🙂

galganka
26. jan 2023

Osemročný to zvláda sám. Do 14-tky to hádam nezabudne.

pinkgirl
26. jan 2023

Zvládal to sám už dávno predtým. Aj 6tak si sám vyberie tričko ponožky atď.

horalka1986
26. jan 2023

Ani 8 ročnému, ani 12 ročnému nieeee! A vlastne by ma s takým nápadom asi aj niekam poslali.😅

adka176
26. jan 2023

Len skontrolujem a trvám na Tom, aby to mal dopredu nachystané....nie, že ráno stratí kopec času vyberaním, hľadaním nedajbože žehlením vecí, ktoré práve chce

zuzinka888
26. jan 2023

🙈 pre jeho vlastne dobro- nerob to. A prestrihni pupocnu snuru. V tomto veku by mal byt samostatny - co sa tyka veci do skoly a pod. Ved v jeho veku deti odchadzaju npr.na intrak to pojdes s nim?

misienka123
autor
26. jan 2023

@zuzinka888 🙂 večer poviem nech si nachysta a neskontrolujem či ma..rano budim, nemá..a pokial sa preberie a ešte aby veci hladal,tak chcem čím skor,tak mu to nachystam.ja si asi ešte stale myslím že to je moje male "dieťa "o hlavu vyššie 🙂🤦

ada510
26. jan 2023

Nechystám ho ani 9 ročnému vie sa dávno obriadit sám 🤷

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gemerka17
26. jan 2023

@misienka123 raz sa ti to veľmi môže vypomstiť takáto starostlivosť. Ako ho chceš pripraviť do života?
Je to veľký chalan, ktorý ti ma pomáhať v domácnosti a starostlivosť o seba a svoje povinnosti ma zvládať už dávno sám.

alex49
26. jan 2023

Neviem co by si mal chystať, vytiahnut trenky, ponožky, tričko, rifle, mikinu aj z oblečením trva 5 minút. Zobud ho skôr a nech si hľadá sám. Nech sa nenaučí, že mamička ho nebude vodiť za ručičku, ved nie je škôlkar.

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misienka123
autor
26. jan 2023

Sme mali už dnes taku tému, že či keď bude chodiť o pár rokov k frajerke či ho budem obliekať?!🙂tak snáď to už pôjde ako sme sa dohodli.priznavam,je to moja chyba🙃

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
26. jan 2023

@misienka123 nenachysta si lebo vie, že to urobíš ty. Vie ako na Teba.
Toto je vec ktorej zvládne aj omnoho menšie dieťa. Prestaň to robiť a tým ho najviac podporis. Reči o frajerke sú k ničomu

Druha vec je, či ty ako matka vieš dať sama sebe hranicu a chápeš že toto nie, že týmto mu neprospievas

kacenocka2
26. jan 2023

To je ešte nič proti tomu, keď som videla bratrancovu ženu,ako reže rezne na obed detom 15 a 19 ročným 🤦

viestta
26. jan 2023

@misienka123 par krát nestihne školu a naučí sa. Nie chystať, ale rýchlejšie vyberať.

dori2
26. jan 2023

@misienka123 ja nechystam ani 9 rocnemu. len vudy rano kuknem ci si dal ine ako den predtym

nikaeli
26. jan 2023

@kacenocka2 to robí aj žena môjho ex, jemu 🤦🏻‍♀️
(moja 15-ročná dcéra raz prišla domov po víkende u nich a celá zhrozená, že mami, ona mu krájala mäso a zemiaky na tanieri 🤦🏻‍♀️)

@misienka123 nerob to.. nestihne raz, dvakrát a naučí sa 🙃 môj 5-ročný mi večer povie, že si už ide nachystať tričko do škôlky.. určite to zvládne aj ten tvoj 😉

zitaje
26. jan 2023

@misienka123 no osobne si myslím, že ani budiť by si ho už nemusela... Teda vec dohody atď., ale veď mohol by mať svoj budík / mobil. Veď o také 2-3 roky by mohol ísť teoreticky na nejaký polrok do zahraničia na študijný pobyt, tam ho kto zobudí?

mamamasama
27. jan 2023

Od 2,5 roka si vybera oblecenie sam. Predtym som mu davala na vyber.

andreatytler
27. jan 2023

@misienka123 A tvoj syn si aj oblecie co mu prichystas? Nikdy nepovedal ze dnes napriklad chce ine tricko? Nevadi mu ze za neho takto rozhodujes?
V tom veku som sa chystala sama. Rodicia boli davno v praci Odchadzali o 6:00. Posledna som odchadzala z domu aj s mladsim bratom. A tak to malo kopa mojich spoluziakov. Ale mama mi robila desiatu az do mojich 18 rokov. Neverila ze ja by som bola schopna si ju urobit.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
greta2017
27. jan 2023

@misienka123 hovoris , ze mu chystas oblecko aby stihal, lebo si vecer nenachystal veci do tasky....nechaj ho pekne sa vytrapit...nech polku veci zabudne alebo nech meska do skoly a nech ON vysvetluje. Nemoze donekonecna sa na teba spoliehat.
Ale inak moja mama otcovi az do dôchodkového veku chystala co si ma obliect🤣🤣...ale to uz je asi ina diagnoza🙈🤣😉

dadis
27. jan 2023

@misienka123 Ja mam deti v podobnom veku a nikdy si nechystaju veci na rano, nerobila som to nikdy ani ja, ved to do minuty povyberas zo skrine 🙂 a budik maju kazdy svoj, lebo syn niekedy odchadza z domu aj okolo 6:00 ked ide rano do posíky pred skolou, odtial rovno do skoly.