Ahojte mám 14 rokov 170cm a 48 kg.Schcem mať 45 kg ale moje chudnutie sa zastavilo. Príjmam okolo 300kcal ale aj tak chudnem velmi pomalinky.Je tu nejaka pro ana ktora mi poradi?😯😯😯
Pro ana je super nikto ma od nej neodeli som na dobrej ceste a mame poviem ze som jedla nedovolim aby ma vykrmili😡😡😡
@puglifeforever Tu si na pôde matiek, všetky by sme ťa najradšej vykŕmili
@puglifeforever kristova noho...... teba treba zamknut a odhodit kluc....daleko
@puglifeforever A jednu po papuly nechceš?
Prečo kŕmite trolla, veď vraví že je na diéte
Ty tela ty si zase tu. Pred par tyzdnami si 15 rocnej babe radila hladovať, hladuj aj ty. Alebo sa porozpravaj so svojim doktorom mozno ti este pomôže
@puglifeforever ako vies, ze je z dediny? A ako vies, ze je vypasena???
No to skor ty sa tu prezentujes ako hlupucke teliatko..... ja byt tvojou mamou, tak ta prehnem cez koleno a riadne vylatam. Ak je pravda, ze mas 13 rokov, ako si tu pisala predtym, tak namiesto chudnutia si nastuduj pravidla slusneho spravania, hlavne k starsim a cudzim. Urcite urobis lepsie. Lebo az dospejes, tak MOZNO pochopis, ze vyzor je dolezity len pre take nedospele stenata ako ty a ze normalny, vyzrety jedinec vie, ze z peknej, ale prazdnej misky sa nenajes.
Aj ked, podla toho, co pises, toto chces. Prazdnu misku.
Kto ste vy ze mi tu radite je to moke telo a u lekarky som bola ale ignorujem😂😂😂
Je to moje telo a ja 45 kg dosiahnem a vsetky ukazem
Budem dokonala
Ana mi pomoze😙😙😙
@puglifeforever tebe uz nic nepomoze
@moni244
Ani tebe,ani tebe.....
Je mi ta absolutne luto
@puglifeforever dokonala? Dokonala pre koho?
A tu tvoju hlupu hlavicku nenapadlo, ze "dokonalost" neexistuje? Lebo co je dokonale pre teba, bude nedokonale pre inych?
Ved pockaj, az sa ti raz nejaky chalan vysmeje ze vyzeras ako chore decko....ziadne kozy, ziaden zadok...... moja zlata, pre chalanov v tvojom veku ako kostra veru "dokonala" nebudes.......😲
A čo tak dať si odrezať hlavu, tá by mohla mať tie 3 kilá, čo potrebuješ zhodiť😅😅😅
Preboha, nechudni viac, este chvilu a si zrela na odbornika, to co mas za mamu, ze si nevsimla, ze dieta ma na pokraji anorexie?