Ahojte, chcela by som poprosiť o radu.
Chodím na strednú a dnes som si od chalana z mojej školy vypýtala číslo, ale naozaj neviem čo mu mam napísať, páči sa mi a nechcem to pokaziť. Budem rada za každý nápad 🙂
A daj vediet ako to dopadlo
Nemusís.ho zrovna hneď volať von, veď si môžete najskôr iba písať. Keďže je straší, môžeš mu poslať úlohu z matematiky, či ti ju nevypocita...😊
ja si myslím, že tu by sa aktivita slečny mala skončiť. Nemusi nič iniciovať. Už by sa naozaj vnucovala, nema to byť naopak?? Mohla by počkať, či sa neozve on, či si nevypyta čislo, alebo ju vyhlada. Ona už predsa dala o sebe vedieť. A teraz by mohla chvilu čakať
@sara71 Trochu si o nom nieco zisti. Najdi ho na FB alebo sa opytaj kamaratov ci ho nepoznaju. Ak ma nejake zaluby tak by som zacala rozpravat o tom a mozno navrhla stretnutie ktore nebude akoze rande. Potom by som cakala ci ma on pozve.
len ci to cislo je aj naozaj jeho
Juuuj, v tvojom veku sa začínala moja prvá láska...😍 A podobne, len opačne, chalan si na školskej chodbe vypýtal číslo odomňa. 🙂 Držím palce!
@sara71 ja by som sa opytala, ze ci si budes od kazdeho, kto sa ti bude pacit, pytat tel cislo? Chalan aj tak poriesi len tolko, co on sam bude chciet. Ale bude vediet, teda, je tu aj taka moznost ohladom teba, ze ked dostane iba chut, na urcitu cinnost, ty pojdes ako prva 😉. Ak by islo o moju dceru, povedala by som jej : nepis mu, uz ked si ho vystihla s panvicou a vymonil ti jeho cislo. Keby chcel, vyhrabal by ta spod zeme. Jemu sa ina bude lubit sama od seba, prirodzene a lahko.
@sara71 a on si tvoje číslo tiež vypýtal?