Chodím na strednú školu a od jedného chalana som si dnes vypýtala číslo

sara71
8. sep 2022

Ahojte, chcela by som poprosiť o radu.
Chodím na strednú a dnes som si od chalana z mojej školy vypýtala číslo, ale naozaj neviem čo mu mam napísať, páči sa mi a nechcem to pokaziť. Budem rada za každý nápad 🙂

viestta
8. sep 2022

@sara71 a on si tvoje číslo tiež vypýtal?

sara71
autor
8. sep 2022

@viestta nie

doriiis
8. sep 2022

@sara71 ...a dal ti svoje cislo on sam?

sara71
autor
8. sep 2022

@doriiis my sa ešte vobec nepoznáme, videla som ho v nákupnom centre a povedala som si že skúsim šťastie a vypýtala som si od neho číslo

doriiis
8. sep 2022

@sara71 ...kolko mate rokov?

sara71
autor
8. sep 2022

@doriiis chodíme na strednú čiže nej 16, 17

viestta
8. sep 2022

@doriiis viac ako 15, menej ako 19🙂

doriiis
8. sep 2022

@sara71 ...no ak ti sam dal svoje cislo,tak mu normalne napis ci neskocite niekde spolu von.Ak si spomenie kto si tak mas vyhrate

doriiis
8. sep 2022

@doriiis ...a hlavne,kym ho poriadne nespoznas tak stretka iba na verejnosti!!!!

doriiis
8. sep 2022

@viestta ...ja tak strasne zavidim a fandim tymto mladym☺️..

doriiis
8. sep 2022

A daj vediet ako to dopadlo

sara71
autor
8. sep 2022

@doriiis dobre ďakujem 🙂)

hipuska
8. sep 2022

Nemusís.ho zrovna hneď volať von, veď si môžete najskôr iba písať. Keďže je straší, môžeš mu poslať úlohu z matematiky, či ti ju nevypocita...😊

oli18
8. sep 2022

@sara71 uz si sa vnutila. Nemusi to dopadnut v tvoj prospech. Zavisi od neho.

mimi3008
8. sep 2022

@hipuska a vyzerat ako blbka, co si nevie dat rady s obycajnou ulohou z matiky?🤔

hipuska
8. sep 2022

@mimi3008 prečo by mala vypadať ako blbka?

h2
8. sep 2022

@sara71 A ako to vypýtanie čísla prebiehalo? Aká bola jeho reakcia? Kto koho prvý oslovil?

doriiis
8. sep 2022

@oli18 ...preco sa vnutila? Co je na tom ze dievca si vypyta cislo na chalana?

kataina
8. sep 2022

ja si myslím, že tu by sa aktivita slečny mala skončiť. Nemusi nič iniciovať. Už by sa naozaj vnucovala, nema to byť naopak?? Mohla by počkať, či sa neozve on, či si nevypyta čislo, alebo ju vyhlada. Ona už predsa dala o sebe vedieť. A teraz by mohla chvilu čakať

andreatytler
8. sep 2022

@sara71 Trochu si o nom nieco zisti. Najdi ho na FB alebo sa opytaj kamaratov ci ho nepoznaju. Ak ma nejake zaluby tak by som zacala rozpravat o tom a mozno navrhla stretnutie ktore nebude akoze rande. Potom by som cakala ci ma on pozve.

liz_lemon
8. sep 2022

len ci to cislo je aj naozaj jeho

sara71
autor
8. sep 2022

@doriiis tak som sa mu predstavila, on vedel kto som, chvilku sme popísali a uvidíme čo ďalej 🙂

doriiis
8. sep 2022

@sara71 ...drzim palce

michellemary
11. sep 2022

Juuuj, v tvojom veku sa začínala moja prvá láska...😍 A podobne, len opačne, chalan si na školskej chodbe vypýtal číslo odomňa. 🙂 Držím palce!

kassandra25
11. sep 2022

@sara71 ja by som sa opytala, ze ci si budes od kazdeho, kto sa ti bude pacit, pytat tel cislo? Chalan aj tak poriesi len tolko, co on sam bude chciet. Ale bude vediet, teda, je tu aj taka moznost ohladom teba, ze ked dostane iba chut, na urcitu cinnost, ty pojdes ako prva 😉. Ak by islo o moju dceru, povedala by som jej : nepis mu, uz ked si ho vystihla s panvicou a vymonil ti jeho cislo. Keby chcel, vyhrabal by ta spod zeme. Jemu sa ina bude lubit sama od seba, prirodzene a lahko.