Chcem prestúpiť na inú zdravotnícku školu, ale rodičia mi to nechcú dovoliť

19. máj 2023

Ahojte, som v 3. ročníku na strednej zdravotníckej škole a na ďalší mesiac máme mesačnú prax v nemocnici a bojím sa že to tam nezvládnem kvôli učiteľom ktorí si na mne zasadli. Preto by som chcela prestúpiť na inú zdravotnícku školu do iného mesta. Ale rodičia mi tam nedovolia prestúpiť idem sa už zblázniť neviem čo robiť. Učitelia si na mne zasadli. Preto myslíte že sa oplatí prestúpiť alebo to tam už vydržať ale bojím sa aby mi dali tí učitelia zmaturovať.
Potrebovala som sa vyrozprávať 😊😊

macekovam
19. máj 2023

Prečo si zasadli? Aký by mali dôvod?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
19. máj 2023

Nemáte školského psychológa? Alebo skus nejakého iného. Myslím si, že ten ti pomôže viac ako zmena skoly

dskjhfdlkdjhl
19. máj 2023

Ako sa to zasadnutie prejavuje?

zuzinka888
19. máj 2023

Niekedy sa stane,ze jeden zasadne. Ale viaceri??

lope_lope10
19. máj 2023

Prečo si na teba zasadli? Si taký ten typ, ktorý sa musí pohádať alebo sivá myška? Inak keď ti mám poradiť, najlepšia taktika na takýchto učiteľov je len byť ticho, pritakávať a dať im za pravdu aj keď vieš, že ju máš ty. Ja som taká bola celú strednú a nikdy nebol žiadny problém a spolužiačky ktoré vyskakovali mali problémy, jednu dokonca učiteľka nechala prepadnúť (samozrejme keby sa učila tak by to dala, ale človek si dosť zavarí aj svojim správaním) ...Ja som inak minulý rok vyšla zo zdravotky, chodila.som do Trnavy🙂
A maturitu ti dajú, to sa neboj 😉

oli18
20. máj 2023

Poznam 2 pripady pedagogov, ktori odisli zo skoly prave kvoli ziakom, ktori sa prejavili na praxi , ako nic neovladaju. Pedagogovia to beru ako osobne zlyhanie, hoci nemozu zlemu ziakovi naliat vedomosti lievikom. Na praxi to je velmi evidentne a maju obavy za chyby studentov. Tiez sa divim, ale je to pravda. Byt zdr sestrou je velka zodpovednost.

simsalabim
20. máj 2023

A ako vyzera to zasadnutie ucitelov na teba?

luccija
20. máj 2023

Si v 3 r už to dotiahnes.Co, ak na druhej škole to bude ešte horšie nový kolektív....praxe sa neboj zvládneš to musíš si veriť🙂nechoď do toho negatívne rodičia majú pravdu iba máš strach...

leila343
28. máj 2023

ahoj ja som tiez tretiacka a tiez ma caka teraz onedlho mesacka... inak vy budete mat normalne aj na mesacke ucitelky? pretoze nam hovorili, ze budu nas len sem tam chodit kontrolovat inak sme tam samostatne...

autor
28. máj 2023

@leila343 ževraj nie tiež tam sem tam budú chodiť ak chceš napíš mi tvoj msg môžme si písať ak by si chcela

leila343
28. máj 2023

napis mi do sukromnej spravy lebo nechcem tu zverejnovat :DD

autor
29. máj 2023

@leila343 dobre píšem správu