Dobrý deň,chcela by som sa opýtať ohľadom zdravotnej školy, chcela by som ísť na zdravotnú školu mám jednotky a dvojky ale zo slovenčiny a matematiky mám trojku. Mám šancu sa tam dostať?
@deti95060810 na odbor praktická sestra by som chcela isť
Moja dcéra nastupuje od septembra na odbor Zubný asistent,kde otvárali len jednu triedu (20 študentov a hlásilo sa 120).. prijímačky boli vraj ľahké, ale to nestačí... na praktickú sestru by si sa na školu so svojimi známkami zrejme dostala, avšak ozaj sa priprav na monitor a prijímačky,tam ide veľa bodov(všetko závisí od počtu uchádzačov)..
Ďakujem každému🙂
moja dcéra sa hlásila na zdravotnú tento rok, známky zo základnej školy do úvahy vôbec nebrali, dôležitý bol monitor a prijímačky
@tamaratamaratamara môžem sa spýtať mala prijmacky len z biologie alebo aj zo slovenčiny ??
bio aj slovenčina
Dobrý deň ,chcem ísť na zdravotnu a mam 1,2 z bio a sjl. Idem na odbor maser,na skolu sa hlasi 72 ludi a beru 18 a pozerala som ,ze koľkí ju maju prioritnu a bolo tam 51 ludi a ja som medzi nimi, bojim sa, že sa tam nedostanem. Tento týždeň maju prist vysledky z testovania, sjl som mala na 90%, myslite že mam sancu sa tam dostat?
neboj to zvládneš, šancu máš určite
jasné... len na aký odbor... sú aj odbory na ktoré boli vyhlásené druhé kolá prijímačiek - napr. masér
zdr. škola tento rok brala do úvahy aj výsledky monitoru.. ak niekto mal plný počet 400 bodov tak mal obrovský náskok pred ostatnými ktorý nemali až taký dobrý výsledok...