Časopis pre 12 ročnú

majaabianka
27. sep 2016

Ahojte 🙂 . Mám 12ročnú dcéru. Chcela by som jej kúpiť časopis no vôbec neviem aký. čo čítate vy? a kde ste to dali predplatiť ? :D

chantalka86
27. sep 2016

Kamarat

levica202
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majaabianka
autor
27. sep 2016

@levica202 to som si prezerala a tiež sa mi to zdá nevhodné. Moja dcéra má dosť rozumu a spolužiačky ma také no má svoje názory 🙂

chantalka86
27. sep 2016

Uff tak to som nevedela ze az tak zmenili obsah 😒

missdiva
27. sep 2016

@majaabianka ja ti odporucam casopis Hello (teda u nas sa osvedcil 🙂 ). Je to anglicky casopis pre uplnych zaciatocnikov, v clankoch byva vacsinou nejake mesto/ aktivita/ znama osobnost. Podla mojho nazoru je zamerany na vek v rozpati 10-16 rokov. Cim skor si osvoji anglicke texty tym lepsie pre nu. No, neviem ti povedat kde sa da predplatit (myslim, ze ani v klasickych stankoch nebyva), my sme si ho objednavali vzdy zo skoly. Ja ponukam v bazari za symbolicku cenu par starsich zbierok ale urcite sa daju niekde zaobstarat aj nove cisla.

liesik
27. sep 2016

@missdiva dá sa cez školu v pohode objednať a keď nie ten tak iný. Myslím, že všetky školy majú možnosť nejakého objednania časopisov, aspoň u nás to tak je 🙂

myrkamirka
28. sep 2016

http://21-stoleti-junior.m.magaziny.cz

My sme kupovali toto, je tam vela vela zaujimavosti, velmi rada to dcera citala , nieco sa aj nauci a nie je taky ako tie dievcenske pre pipinky 🙂

levica202
Odpoveď bola odstránená
Zobraz