Časopis pre 12 ročné dievča

maba
13. júl 2014

Ahojte ,chcela by som predplatiť dcérke časopis,môže byť aj český.Aký čítajú vaše dievčence?

sinda2210
13. júl 2014

Moja dcéra ma tiež 12 a kupujeme Kamarata, alebo Bravo v poslednej dobe.

sandrika1986
13. júl 2014

Kamarát je dobrý, ale aj Bravo, Bravo Girl 🙂

pribinak
13. júl 2014

Však co ju zaujíma? Su časopisy aj o konikovi, alebo psích určené pre nastrocne decká

warholette
13. júl 2014

Jednoznacne Kamarat 🙂 Je tam vsetko od hudby po modu po poradne o laske 😉

abetka
23. aug 2014

U nas tiez kamarat

adusik77
23. aug 2014

Podla toho,co ju zaujima. U nas to bolo ABC 🙂

lizalizaliza
31. aug 2014

ABC 🙂

tinach
31. aug 2014

U nas to bolo Bravo girl ( chlap to volal Bravo gril 😀 )

ivka225
31. aug 2014

V kazdom pripade si casopis najprv pozri sama. Bravo a Bravo Girl by som dietatu urcite neodporucala, je to skola povrchnosti par excellance.

horana
31. aug 2014

Jeej, ABC a Kamarat este vychadzaju?, ved tie som si kupovala ja ako mala. Aka romantika ze to prezilo 😵

ivka225
31. aug 2014

@horana Neviam ako ABC, ale skus sa niekedy zblizka pozriet na Kamarat. S tym, co si asi pamatas, je spolocny iba nazov.

horana
31. aug 2014

@ivka225 Prave som si kukla cez net aspon obalky a hlavne titulky Kamarata a mas pravdu, uz to stratilo tu "nevinnost", co to malo za sociku, skoda. Terajsi mi pripada ako verzia Noeveho Casu pre teenagerov, taky bulvarik. Aj ked asi je to obraz doby, aj vtedy aj dnes co je. Tusim si uz mozu z Bravo Girl pomaly ruku podat 😀
Pozrela som rovno aj ABC a to sa sice tiez posunulo, ale pripada mi predsa len vhodnejsie. Aj ked asi skor pre chalanov ci mladych co su viac koumavo zamerani (+pocitace atd..)

ivka225
31. aug 2014

@horana Výborný postreh, takéto časopisy ako Bravo alebo dnešný Kamarát sú (zrejme nezamýšľanou, ale napriek tomu dokonalou) prípravou pre Nový Čas, Panelák a podobné mediálne jedy. Skrátka odvykanie od hlbšieho rozmýšľania.

lilka5566
3. sep 2014

Top divky 🙂 ten je podľa mňa jeden z tých slusnejsich.bravo a bravo girl neodporúčam.samy sex a dosť nevhodné veci pre mládež ktora ju kupuje,podľa mňa