Baby poraďte budík pre pubertiakov. Nechcem, aby mali na budenie mobil. Najlepšie niečo také, aby to budilo opakovane a na hudbu, ktorú si tam nahrajú. Ak by to nebolo drahé, tak by som kúpila každému jeden, ale ak máte niečo drahšie, tak najlepšie s moznošťou nastavenia dvoch budíkov zvlašť. Podsvietenie displaya v noci je nutnosť a možnosť nabíjania telefónu aspoň cez kábel by potešila. Ak by to bolo niečo malé cestovné, tak by to bolo super, ale to už by som chcela asi veľa.
Tvoje poziadavky uplne nedavaju zmysel. Chces, aby sa dal cez budik nabijat tel. To znamena, ze ten telefon tak ci tak bude na nocnom stoliku spolu s budikom. Nerozumiem preto, preco treba kupovat budik a si proti pouzivaniu existujuceho telefonu.
Preco nemozu mat mobil?
Nebolo by lepšie na noc vypínať wifi a nechať normálne budík v mobile?
Starý nepoužívany mobil bez simky, aj tlacidlovy, ja som tak mala desať rokov taký starý mobil
@guudy tá nabíjačka sa dá používať cez deň. Na noc vôbec nemusí a ani nechcem, aby ich mali pri hlave
@januska12323 wifi nevypiname. Máme na nej pripojené aj iné zariadenia a nebudem si komplikovať pre to život.
@lenkahvh taký sa musí často nabíjať.
Vážne všetci vaši pubertiaci používajú mobily? Však určite existujú na trhu budíky. Pozerala som všade, ale tie popisy sú také nejednoznačné. Nevedela som, že všetci používajú pri deťoch mobily na budenie.
Ak potrebujes nabijat tel aj cez den, tak treba vymenit v telefone baterku. Normalne staci nabijat tel v noci, ci? 🙂
Moje 17 rocne sa budi telefonom, ktory ma ale na pracovnom stole (tam sa pocas noci nabija), aby budik donutil vstat. Potom nepotrebuje, aby budik zvonil 5x ;)
Podla mna je v dnesnej dobe pubertiakom budik zbytocny. Zbytocne to autorka komplikujes 🙂
@guudy mám mladšie deti ako ty a nabijajú si mobil vtedy, keď ho majú vybitý, bežne aj cez deň. Nič nekomplikujem, chcem aby si deti zvykli na budík, ktorý sa ešte bežne vyrába a predáva. O tom je aj táto téma - o budíku. Každému je predsa jasné, že telefóny majú funkciu budíka, a keby som chcela, aby ju používali, tak nehľadám budík.
Ale ide o zbytocny elektro odpad.. nech sa naucia na mobil
autorka .. chod na stranku nejakeho eshopu s elektrom a zadaj si radiobudik.... a potom vyberaj, je dolezite aby to malo vystup na usb - nech si mozu dat akukolvek svoju vlastnu piesen tam.... su to male skrinky, nastavis tam cas, nastavis budik kedy to ma zacat hrat, a podla toho ci tam das usb alebo nedas tak sa zapne radio v stanoveny cas.... na trhu je toho vela, od 15 eur do 200. Za mna je dolezita konektivita - takze bluetooth, a usb. Ostatne veci potesia, ale nemusia byt.. A ked sa ti nejaky zapaci, tak recenzie na ten konkretny radiobudik si vies tiez dohladat.
Zbytočný nákup, a produkt v domácnosti navyše. Nech si nastavia budík na telefóne a majú ho na stole ako sa tu už písalo, nebudú ho mať pri hlave a nebude sa musieť kupovať jedno / viac zbytočných zariadení ktoré nemá akékoľvek opodstatnenie.
@kaktusik007 myslela som, že niekto používa a dá mi konkrétne odporúčanie. Viem, že ich je veľa. Ja už som hľadala, ale nenašla nič podľa predstáv.
no moji pouzivali, mame v rodine styri rozne modely, akurat uz sa tie co mame nevyrabaju 🤷🏼♀️ uz maju cez 7 rokov a viac....
Budik, ktory nabija telefon? Co?
A preco ich nemoze budit telefon