Dobrý deň, chcem sa opýtať, keďže teraz nie je škola povinná, takže ja nechodím každý deň do školy iba keď mám prax pretože, sa mi majstrka vyhráža, že ma nepustí ku skúškam, že ako sa správam ja tak aj ona...
Ak som tento týždeň nešla do školy, budem potrebovať aj ospravedlnenky??....
Nechcem otravovať triedneho, lebo v nedeľu som mu napísala, že nepôjdem do školy a on mi odpísal len "Ta''.. nič viac k tomu nenapísal, preto hľadám má moju otázku odpoveď tu...
Ďakujem 🙂
@sisa_s triedny mi napísal, že není povinná ak nechceme ísť tak nemusíme len musíme si všetky poznámky odpísať...
Takže teraz vôbec neviem 🤷♀️...
@orchidea89 a spoluziaci chodia?
@sisa_s možno len 6/7 viac nie ..
@orchidea89 skola povinna je, pocas vyucovania distancne plati dokonca aj skolsky poriadok....takze nechapem, o com pises....mam3 skolopovinnych a ked sa co i len jeden nepripoji, triedna ucitelka vola, kde je problem....ak boli chori a nepripojili sa, normalne im bolo treba ospravedlnenku
Lajdacka co si mysli ze skola nieje povinna a este si da tyzden dovolenky podla seba...a ospravedlnenky mat musis tak ci tak ale ked nechces nevadiii vickaj len casu ked ti to na skuskach spocitaju...poznam take vykvery co chodili do skoly ako sa im zachcelo este tvrdili ze choda do skoly na styl riaditelky - na zavereckach raz dva doriaditelovali s opakovanim viacerych maturitnych predmetov
@orchidea89 kde si na to prišla, že škola nie je povinná? Škola je povinná, kto z končiaceho ročníka teraz nechodí, má síce ospravedlnene hodiny (netreba ospravedlnenky), ale čakajú ho komisionálne skúšky, pripadne opakovanie ročníka.
A tie poznámky si nielen odpis, ale sa ich hlavne nauc. Prax si musíš jedine asi nahradiť.
@judar pozor na jazyk žiadna lajdacka nie som!!! Ak by mi triedny nenapísal, že škola nie je teraz povinná tak tu to ani nepíšem!!!
Triedny mi napísal, že teraz škola není povinná! Už som to napísala asi 3 krát!!
@orchidea89 triedny asi nevie, čo rozpráva. Alebo ty nevieš počúvať a citat s porozumením. Nemusíš vôbec chodiť. Máš ukončenú povinnú školskú dochádzku, si na škole dobrovoľne. Ak sa vyučovania a praxe nezúčastňujes, nebudú ta mat ako klasifikovať. Takze nedokončis ročník, nemôžeš na záverečné skúšky. Zostanes bez vzdelania a o 2-3 roky tu budeš vypisovať, ako si môžeš dokončit školu.
@hettinka ja som mu dobré rozumela 🙂 ....aj to mu všetkému som rozumela .
A Ďakujem
povinná je len 10 ročná školská dochadzka
Nie je skola povinna teraz.. mam ziacku v triede co nechodi od decembra do skoly lebo sa boja korony, ostatni vsetci chodia cize dievca dostava ulohy cez edupage. Ale ako bude hodnotena, netusim
@alchemilkazltozelena presne aj mne tak napísal triedny...
Mne posielajú aj testy, poznámky a som z toho oznamkovaná
Však nieje povinná.. povinnú 10 ročnú dochádzku už máš a je len na tebe že či si ju dokončíš😉takže triedny má vpodstate pravdu 😀
@orchidea89
@alchemilkazltozelena do triedy sice prist nemusi, ale pokial maju distancne vzdelavanie, je povinna sa pripojit....internet evidentne ma, mobil/pocitac tiez, preto nevidim dovod sa nepripojit....
a nikde som od autorky nevidela ze by napisala, do ktorej triedy chodi....to si mame cucat z prsta a my hadat?
Ak si na SS, ok, ale teda nechapem....ty nechodis do skoly, ale majsterka ta ma hodnotit...na zaklade coho? na zaklade coho ta ma pripustit ku skuske, ked nevidi aktivitu a nema ta podla coho hodnotit??? ci len tak z brucha si vymysli? ani ja by som ta nepustila...nechodis do skoly, nemam aktivitu a ani podla coho ta hodnotit, lebo do skoly nechodis...
@cocolino234 vsak ok, ja to chapem, ale nechapem, preco sa autorka rozculuje, ze ju majsterka nepusti ku skuskam....ved ju nema na zaklade coho hodnotit, tak preco by ju mala pustit ku skuske? leby som videla aktivitu, ok, ale ked ma autorka na salame, tak sa nemoze rozculovat na majsterku,.....sama si robi zle, ked sa nezucastnuje vyucovania
@orchidea89 v ktorom si ročníku ?
Lenže momentálne naozaj ak sa rodič rozhodne že sa veľmi boji korony, tak dieťa do školy nemusí. Dostane domáce úlohy, online nie je lebo ostatní chodia normálne do školy a ak si tie úlohy robí tak je z nich klasifikované. V prípade praxe to však neplatí, to nie je "chodenie do školy" a je potrebné ju absolvovať
@cocolino234 stredná, 3.ročník
Som na strednej 3.ročník
Skola nie je povinna?? Bud prezencne, alebo distancne sa zucastnovat musis, pocas pravidiel skoly...