Budem mať 15 a bavím sa s 36-ročným trénerom

coldheart
Včera o 21:00

bavim sa s trenerom, ma 36r. ja mam za par mesiacov 15, bavime sa aj mimo centra, chodime von, bavime sa, piseme si, volame si.. na zaciatku sme chodievali von tajne, raz ked som mame povedala ze sa len idem prejst von, isla som s nim. asi nas videl nejaky znamy mojej mamky a pravdepodobne jej to kecol ze som s niekym vonku. moja mama bola vzdy zvyknuta ze chodim vzdy len sama von. no nechcela som jej klamat lebo loz ma kratke nohy, tak som jej povedala ze som sa len bola prejst s trenerom, najprv bola s tym okay ale ked sme chodievali castejsie tak jej to uz zacalo vadit. obmedzuje ma. zakazuje mi ho, a strasne ma to nici. dost si rozumieme a mam ho velmi rada, je jediny koho mam, mama ma neznasa a aj jej priatel. je v tom viac veci. vypisovala mu hovadiny, a ja uz neviem co mam robit. neviem ako jej mam vysvetlit ze mi to extremne robi len akurat tak zle a ona mi to robi naschval. najprv bola s tym v pohode a zrazu jej to z nicoho nic zacalo vadit.. ja chapem ze v tom moze byt aj strach- ale ona ma neznasa cele moje detstvo. mala som kedysi extremny problem so sebaposkodzovanim, a ona ma v tom doslova podporovala. nicila ma este viac. ked som prisla z nemocnice domov kvoli pokusu o samovrazdu- tak mi povedala ze som sa mala podrezat este viac aby ma uz nebolo.
ja tu nechcem byt, planujem utiect. niekam, kde ma nikto nikdy nenajde. ja nechapem kde sa berie v nej taka nenavist ze mi musi vsetko brat co ma robi stastnou. ja neviem co mam robit, naozaj ho chcem a keby mohol aj by ma zobral, len by boli z toho problemy. a nechcem aby ste mi pisali blbosti. len neviem uz co mam robit a ja sa snazim bojovat za nas vztah (s trenerom).. mam ho velmi rada, zvykla som byt radsej sama ale teraz si to uz neviem predstavit..

enmery
Včera o 21:04

😵Dievča, ty si pod zákonom!36 muž, ktorý chce niečo so 14ročným dievčaťom nie je OK!Tvoja mama má pravdu, keď nechce, aby si s ním mala "vzťah". Až mi zle prišlo.

klip0
Včera o 21:07

Trenujes box?

earlgrey
Včera o 21:09

Ach jaj...ja som tušila, že si zamilovaná, keď som čitala tvoju predošlú tému, ale nemyslela som si, že do (pre teba) veľmi veľmi veľmi "starého" muža. Vieš, že on z toho môže mať problémy a ísť aj do basy? ak by to tvoja mama nahlásila na polícii. Počkaj do 18tky a potom ti nikto nemôže brániť žiť život tak, ako ho chceš ty.

aeruginosa
Včera o 21:12

Mrzi ma, ako sa k tebe sprava tvoja matka. Chapem, ze sa snazis najst niekoho blizkeho, kto tu bude pre teba, vypocuje ta atd.. ale, prosim ta, 36-rocny trener to nebude.🙈Znies ako rozumne dievca, ale si poblaznena a nevies sa kriticky pozriet na to, ze NORMALNY 36r chlap nebude blaznit 14r dievca!! Prosim, hladaj radsej porozumenie u rovesnicok, urcite sa najdu aj tebe blizke dievcata… co sa tyka situacie doma - stari rodicia, ini rodinni prislusnici by ti nemohli pomoct?

rebi789
Včera o 21:14

@coldheart snáď nechceš za frajera pedofila 🤦‍♀️

adka176
Včera o 21:15

Kde je tvoj tatko? Spomínaš len mamku...trauma z destva? Chýba ti otec? Preto ťa priťahuje starší muž, ako náhrada za otca? ....traumy treba poliečiť ale nie s 35 ročným mužom....môže ťa len využiť a zažiješ len ďalšie a ďalšie sklamanie a traumy....

joesvk
Včera o 21:23

Tvoja mama možno urobila množstvo chýb
Väčšinu pravdepodobne nechtiac...možno nevedela byť dobrou mamou..Ale teraz má pravdu..A keby jej na tebe nezáležalo, nestarala by sa .Dokonca by bola rada,že má od teba pokoj.
Viem, že sa ti zdá,že preháňame a že tomu trénerovi tu všetky krivdíme-hoci ho nepoznáme.Ale fakt. Je to z jeho strany zneužívanie situácie.
Toto nie je rovnocenný vzťah. On je niekde inde ako ty-čo sa skúsenosti týka.
Skús sa porozprávať s niekým dospelým, komu dôveruješ.
A hlavne -drž si ho od tela,nedovoľ mu nič fyzické....

emmli
Včera o 21:24

@coldheart mam podobný vek ako ty no 36 ročný tréner je už trochu moc ten to v hlave fakt nemá v poriadku. A nemožeš ísť k starým rodičom alebo ku niekomu z rodiny ked nechceš byť doma z mamou? Alebo za niekomu z nich zdvôver určite by ti pomohli. Taktiež by si sa mohla porozprávať z mamou prečo ti také veci hovorila.

anjelicek26
Včera o 21:25

Grooming sa tomu hovorí...

gleep1
Včera o 21:25

Pocuj, ten tréner je predátor čo si ulovil dotraumované stratené ľahko využiteľné dievcatko čo potrebuje pomoc. On ta pomoc nie je, on ti naloží ešte viac. Chod radšej na socialku, hľadaj u kamarátiek, chlapca si nájdi takého čo bude mať do 20 rokov. Si obeť. Tvojej mami aj trénera

enmery
Včera o 21:27

Normálne je mi zle, že takíto hajzli cielene zneužívajú psychicky zničené a osamelé deti. Lebo to dieťa nevidí, o čo mu ide. Dnes asi nezaspím zas.😳

mamamasama
Včera o 21:32

@hefo ty ides len po 12-ročných, že?

kacena4
Včera o 21:37

ahoj v prvom rade si uvedom ze 15r. dievca ma ine potreby (aj fyzicke aj psychicke) ako 36r. muz. moj nazor zrani ta a bude ti este horsie... ano teraz mas super pocit ze ma niekto o teba zaujem, ale nabaži sa ta a odkopne ta ako nezrele decko... odporucam predist tomu drzim palceky a sorry za uprimnost

enmery
Včera o 21:38

@mamamasama Túto info som nejako "zmeškala".🙄

loliki
Včera o 21:51

@coldheart Tvoja mama ti možno povedala nepekné veci, keď mala nervy na teba. Ale stará sa o teba a má ťa rada. Neberie ti to, čo ťa robí teraz trošku šťastnou, ale chráni ťa pred oveľa väčším nešťastím, než v akom si teraz.
Ako by som ti to povedala...? Keď sa hára moja sučka, tak ju zavriem do koterca. Vidím jej na očiach, že by sa chcela prechádzať a utekať za nejakým šťastím. Nie, nemôže. Nesmie, lebo o šteniatka sa treba starať. A je to vyčerpávajúce.

januska12323
Včera o 21:58

@coldheart dievča ty potrebuješ pomoc ale nie od toho starého capa. Myslíš, že dieťa vo veku jeho dcéry považuje za kamarátku? No tak, uvažuj.

rozculena
Včera o 22:02

@coldheart je to pedofil

akbara77
Včera o 22:02

@coldheart tvoja matka ta chrani pred pedofilom

alickapusinka
Včera o 22:04

Kde máš otca.Nemala si otca prečo taký starý chlap k tebe je starý.Je to jedna generacia.Nemáš 15 rokov môže ísť do basy.Toto v poriadku nie je tvoja mama ma pravdu.Si pod zákonom ak by si ušla policajti ťa prívedu domov a mama ťa môže dať do napravno vychovneho ústavu.

earlgrey
Včera o 22:18

@mamamasama Teba to ešte baví?

vanilkovazmrzka
Včera o 22:27

Od narusenej matky k pedofilovi, no to je pokrok

anjelicek26
Včera o 22:32

Uvedomujes si, ze nepotrebujes nikoho, aby ti dokazoval, ze si dolezita a ze si v poriadku taka, aka si? Nepotrebujes podporu matky, nepotrebujes jej uznanie, nepotrebujes ani slizkeho pedofila, co ta omotava recickami a prakticky si chce len vrznut... lebo presne tam cely tento zaujem smeruje. Nemas v rodine nikoho normalneho, kam by si mohla ist? Babku? Tetu? Puberta je tazka pre kazdeho, ale toto je uz moc... potrebujes intenzivnu terapiu a kludny domov na to, sa zotavit psychicky...

liv1
Včera o 22:33

Si mladunka, s problemovym domovom a hladas niekoho kto ta chape, podpori, kto je na teba mily, dobry. Je fantasticke ze sa uz neposkodzujes a urcite sa k tomu nevratis vsak? 😉 Mama je uz len mozno unavena, vycerpana z toho co sa deje. No ty si este pod zakonom a tvoj priatel je pedofil. Starsi muzi pouzivaju svoj sarm presne na toto, na deti ktore maju problemovy domov, ktore si myslia ze ich nik nechape. Ak by s tebou nieco mal, isiel by do basy. Mam podobne staru dceru. No zatial riesime ine problemy. Keby si zacala s 36rocnym, najdem si toho uchyla a mal by obrovsky problem nielen so zakonom, ale hlavne so mnou.
Premyslam co by ti pomohlo. Zasluzis si lasku hlavne rodicovsku, pozornost, zasluzis si prezivat pekne veci. Mas cely zivot pred sebou, mozes stretnut este kopec uzasnych ludi.

Urcite nikam neutekaj. Kde mas otca?

terezkaarthuramax
Včera o 22:37

@aeruginosa ja žial.viem o takom pare. Uz su rozvedení.

coldheart
autor
Včera o 22:41

@joesvk poznam ho. to ze je niekto starsi, hned neznamena ze je to zly clovek alebo pedofil.

tundra
Včera o 22:45

@coldheart nechapem,ako je mozne,ze nevies co mas robit.Vcera ti tu dievcata napisali,ake mas moznosti,dnes si na tom rovnako.
Nasa dcera ma 18 a keby sa stretavala s 36 rocnym,tiez by som jej povedal môj nazor.
Nechcem ti brat iluziu,ale robis velku hlupost.
Miesto skoly a ucenia,hladas podporu na uplne
nespravnom mieste....
Hovori sa:"Kazdy je kovac, svojho stastia."
A nie,nie je spravne,aby si sa stretavala s 36 rocnym muzom na prechadzkach...

coldheart
autor
Včera o 22:49

@vanilkovazmrzka ocividne vela ludi nepozna vyznam "pedofil"...

coldheart
autor
Včera o 22:55

@tundra lenze ja nie som clovek, ktory sudi niekoho na zaklade veku. to ze je starsi, nerobi z neho automaticky nejakeho uchylaka alebo nasilnika. a v podstate kto to vymyslel, ze medzi ludmi musia byt nejake vekove hranice? v niektorych krajinach je povolene mat p. styk od 13. v kazdej krajine je to inak. kto vymyslel, ze ked mas 17, tak az o 365 dni mozes si kupit alkohol? je to to iste. ked sa obaja citia spolu dobre, tak to je dolezite. nikto nikomu nevidi do vztahov, ako to medzi nimi funguje. a ja som nenapisala, ze s nim randim, mama ani o nicom takom nevie, jej vadi obycajne kamaratstvo, a kamaratstvo zakazane neni aj ked by mal 70🙂.

earlgrey
Včera o 22:55

@coldheart Ok, ak nevieme význam slova pedofil, vysvetlíš nám to? ako to slovo vnímaš ty?

januska12323
Včera o 22:56

Tu je každá rada márna.