Bude normálna telesná v školách od septembra?

mirgenah
19. aug 2021

Ahojte. Len by ma zaujímalo, ci bude alebo nebude standardna telesna vychova a kruzky na skolach od septembra. Oplati sa kupit detom tenisky a ostatne potreby na sportove kruzky? Alebo nekupovat, aby to nedopadlo ako minuly skolsky rok? Vsetko nam ostalo nevyuzite, samozrejme uz nepouzitelne a male.

janci05
19. aug 2021

Kúpila som tenisky na TV, idem ešte tepláky dokúpiť. Dúfam, že ich tento rok využije aj v škole.

nelca84
19. aug 2021

@mirgenah to nevie snad ani prezidentka, nie to este zeny na MK...

janage
19. aug 2021

@mirgenah podľa manuálu sa neodporúča deti miešať teda krúžky pravdepodobne nie, keďže tam sa triedy miešajú. S TV by to mohlo byt OK. Ja by som bola najradšej keby boli veľa vonku. Niekedy tak TV aj bola vonku a vnútri len pri vyslovene zlom počasí.

kristiii
19. aug 2021

@mirgenah ťažko povedať. Ja som presne z tohto dovodu kúpila malému lacné platenky v pepcu, teplákov a tričiek má dosť, tak nachystané bude mať, ale popravde moc neverím, že to využije.

brona235
19. aug 2021

@mirgenah ked odide papez zacne sa ako zazrakom rapidne zhorsovat situacia, takze uvidime... 🤷

euka210
19. aug 2021

@mirgenah ano, Tv bude. A tesim sa veru. Nasa ucitelka nam preposlala clanok o castych otazkach pre rodicov.

mirgenah
autor
20. aug 2021

@euka210 ďakujem za odkaz. Pomohol. Veľmi mi chýbaju aspon základne informacie zo strany školy. Aspoň v skratke. Uvedomujem si ze, sa nevie, aká situácia bude o mesiac o dva, ale predsa nejaký plán musí byť vypracovaný a školy ho majú k dispozícii. Tento článok odporúčam.