Bolestivé používanie tampónov

puglifeforever
18. sep 2016

Pouzivam tampony 2 dni a vzdy sa mi stalo že dnu išiel dobre ale vonku už velmi tazko s bolestou.pouzivam tampony mini od znacky ria.

puglifeforever
autor
18. sep 2016

A mala som ho tam 6 hodin

mawka
18. sep 2016

zase ty?

puglifeforever
autor
18. sep 2016

Hej😂😂😂😂

mawka
18. sep 2016

teba temy o menstruacii, vlozkach a tamponoch vzrusuju, ci co? 😕

puglifeforever
autor
18. sep 2016

Ne len sa to nemam koho spytat

mawka
18. sep 2016

mama, otec, teta, sestra, kamaratka, ucitelka, skolsky psycholog, lekar, sestra? .....

puglifeforever
autor
18. sep 2016

Mama pouzivala vzdy stare always a tampony nepouzivala otec sa na tieto temy smeje s tetou sa mama a otec nerozpravaju a zakazuju sa mi s nou stretavat sestru nemam kamoska je taka aka je ucitelka je hnusna nas psycholog vyzera ja buzna a uchyl a k lekarovi chodim raz za rok lebo som zdrava....

mihula
18. sep 2016

@puglifeforever ked je to tak,prestan používat tamponý,alebo pri jeho výbere zapoj do toho celu rodinu,aako si ju to vymenovala a nech akždý povie svoj nazor

obsadenemeno
18. sep 2016

jeziskove huslicky...... 🙄

tak ich nepouzivaj, no....a to fakt nemas ziadnu kamaratku, co uz ma menzes? Mozno vsetky kamosky utiekli, lebo o nicom inom ako vlozkach a tamponoch nerozpravas.... 😝

puglifeforever
autor
18. sep 2016

Vy ma vobec nechapete chcela som vedie ci ma tiez niekto takyto problem prip.co robim zle

fosilka
18. sep 2016

@puglifeforever ked je suchy, malo nasiaknuty, tak ide tampon tazko von

romina1912
18. sep 2016

@puglifeforever suhlasim s @fosilka ked je tampon malo nasiaknuty tak to je bolestive, no urcire si ho nenechavaj prilis dlho v sebe aj ked mas slabu mens.

obsadenemeno
18. sep 2016

@puglifeforever tak asi nemas ten menzes silny dost na to, aby ten tampon nasiakol dostatocne..... a 6 hodin je dost dlha doba, odporuca sa menit po 4 hodinach.
Vyzera to, ze holt tampony este pre teba nie su, aj ked chapem, vsetky treba vyskusat z toho vzrusa...... 🙄

tyelde
18. sep 2016

@puglifeforever nie nechápeme, prečo nejdeš radšej na fóra pre tínedžerov kde sú takéto témy normálne a nájdeš tam baby v tvojom veku čo riešia rovnaké veci?

mihula
18. sep 2016

@puglifeforever nechapeme,my taký peoblem nemame-smer forum k tvojmu veku blízke

anatalia77
18. sep 2016

@puglifeforever najprv tu vyvolas diskusie o všetkých možných vlozkach a nakoniec si tam narves tampón.
Čo tak menštruačný pohárik?

mawka
18. sep 2016

@anatalia77 to si teraz nemala. o par dni tu bude tema o pohariku 😀 😀 aj 4 naraz. je to este dieta. nezvlada vlozky, tampony, poharik tym tuplom nie.
ale ja nechapem, ved u maleho v skole mali o tomto dievcata diskusiu, maju kazdy rok od piatej tiredy, dostanu aj vzorky, mozu sa pytat, diskutovat a tak.. a myslim, ze toto je v kazdej skole.

mawka
18. sep 2016

teda ak je to dieta. coraz viac som naklonena tomu, ze je to nejaky uchyl, ktoreho proste vzrusuje menzes a pouzite vlozky, tampony a pri citani odpovedi si ho honi.

moni244
18. sep 2016

Uz zase? Tebe to nie je trapne uz? Ale chapem, skaredsie pocasie, vikend, treba vymyslat dalsie smiesne diskusie

mawka
18. sep 2016

@moni244 nie trapne. vzrusujuce 😀 😀 lebo toto mi vazne nepride normalne. sak dievca dostane menzes. doma alebo v skole, s kamoskami sa poradi co. da si vlozku, poucena, ze lepivym na gatky. zisti, ktory druh jej vyhovuje. bodka. neni co dalej riesit. ale aby niekto stvrt roka riesil menzes a vlozky a tampony, tak to je moc uz aj na mna. a ja zdnesiem dost teda.

stardust
18. sep 2016

@puglifeforever urcite si si ho zle aplikovala. Chce to trochu cviku. Ja som si tiez myslela, ze tampony ee. Poharik je skor pre zeny po porodoch.

sunny8
19. sep 2016

Nezabudni si jeden vybrat kym si vlozis druhy :D menstruaciu mas kazdych 28 dni ak mas pravidelnu pouzivaju sa na nu vlozky tampony alebo menstruacny kalisok... Vlozku vyberies z obalu odlepis totu nalepku prilepis na gatky a uz ked nevies pouzivat tampony tsk ich nepouzivaj lebo si nimi nebodaj aj pretrhnes aj panensku blanu co viac ti treba o menzese vediet ? Proste to nie je nic vynimocne naco tolko riesit dokola to iste a existuje google alebo gynekologia ale ked si tsm uz bola tak pochybujem ze nevies ako zensky cyklus funguje

micusa2222
24. mar 2024

@puglifeforever na slabý menzes nikdy nepoužívať tampón !