Bojím sa, že sa nezamilujem

24. jan 2021

Ahojte,v poslednej dobe citim taku strasnu potrebu niekoho milovat.Je to zvlastne.Ako keby citim,ze láska pride coskoro.Je to zaujimave aj ked sa dost bojim,ze sa nikdy nezamilujem tak naozaj.Nikdy som nemala vztah a bojim sa,ze budem sama.

babovka2321
24. jan 2021

Kolko mas rokov?

autor
24. jan 2021
babovka2321
24. jan 2021

Och, tak to sa neboj nic. Aj ked mas nahodou rovesnicky, ktore si myslia, ze su zamilovane, podla mna to je vo vacsine pripadov (az na niektore ojedinele výnimky) taka povrchna "zamilovanost" 🙂

autor
24. jan 2021

@babovka2321 a tak existuju aj taky ze aromantici tak dufam ze ja toto nie som

bavlnka92
24. jan 2021

v prvom rade miluj sama seba. keď Ti príde do života chlap aspoň si od neho nenecháš skákať po hlave 😉

autor
24. jan 2021

@bavlnka92 ale ja sa mam rada

luckalukas_1
24. jan 2021

prosímťa... 😀 niektoré ženy sa vydávajú aj po 30.ke a čo? prišli o niečo? nie! kým si slobodná, proste si užívaj slobodu ..a potom príde niekto, kto bude milovať teba a ty zas jeho

alienkami
24. jan 2021

Nechaj tomu volny priebeh. Do nicoho sa nesil. To, ze ti niekto povie, ze ta lubi, ta nezavezuje mu tie city opatovat. Neboj sa. Vsetko bude dobre. Ked pride ten spravny, budes to vediet.

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
24. jan 2021

Môj prvý vzťah bol v 17 a potom bol ešte jeden a ten je doteraz. Už sme manželia. Takže máš čas. Určite. 😉

anukha
31. jan 2021

Ja by som sa v mojom pripade bala, ci sa moja dcera ( biologicky by to bolo mozne ) zamiluje do toho spravneho. Ci sa k nej bude chovat dobre, respektovat ju, milovat ju, starat sa o nu....
Neboj zamilovat sa urcite zamilujes, zatial, ako pisali vyssie zienky, miluj seba, lebo vtedy aj pritiahnes vhodneho partnera k sebe. 💗🙏🌸