dobre rano,
2 roky som bola na sš, z ktorej som na poslednu chvilu prestupila. Dneska idem na pohovor na novú školu a mam veľký stres vlastne ako to bude prebiehať. Idem z obchodnej na manažment a podnikanie. Dôvodom prestupu bol vlastne že na starej škole mali všetko v P… ako sa povie. Idem znova od prveho ročníka. Ako taky pohovor prebieha? dosť mam trému že sa to nepodari lebo predsta uz zacal novy šk. rok
@anjelicek26 ano pretože na tej škole kde som bola, tak z našej triedy odišlo viac ako 3/4 ludi. Ide o to že aj keby velmi musim na tej škole byť, tak neda sa to proste. Jedna z najhorších škôl na slovensku.
A ďakujem veľmi pekne za radu.
a to je prosím ťa škola v akom meste? čo si odísť z nej?
@riesska123 v Bratislave
Tak ale to sa tak nerieši, že odídem a 6.9. riešim čo ďalej. Mala si normálne požiadať o prestup a nemusela so riešiť,,pohovor " riešila by to tvoja škola, nová by si vyžiadala doklady, vysvedčenie a oznámila to výsledok. Rodičia to neriešili s tebou?
@martul “prestupila” som este minuly mesiac, takže to neni ž 6.9 som sa rozhodla. Otec volal na školy a pohovor dali na utorok aby vedeli koľko žiakov pride do školy a či bude volne miesto, pretože veľa žiakov si to premyslí aj prvý den školy že chce prestupiť.
V piatoi mi dali rozdielovky, aby som mohla pokračovať a su tam predmety ktore som ani nemala tak som zvedava
Do 15.9.sa este mozu menit skoly.Tak drzim palce skus si zohnat na webe nejake materialy ci najst niekoho z tej skoly a poziciat si zosit, knihu zo skoly...
@luccija dakujem pekne, zastupkyna bola tak mila a poslala mi ucivo mailom co si mam prejst
Ako si dopadla?
@gabika99 rozdielovky som dala a som teda na novej skole a spoluziaci fajn vsetko bez problemov🙂)
Prosim ta, a ktora obchodna akademia v Ba je takato zla? Tiez tam chceme ist, tak az sa jej vyhneme. Vdaka.
Šikulka, držím palce v štúdiu.
Ty si sa odhlasila z jednej skoly a nemas istu tu druhu? Tomu hovorim velmi odvazne rozhodnutie, alebo ehm... to je jedno... normalny pohovor - preco chcete ist na nasu skolu, co chcete studovat, ake mate ciele do buducna, co ta bavi, co ta naplna, kruzky, obohatenie kolektivu, jazyky, ak ides teda na manazment a podnikanie tak nejaky buduci vlastny business ci firma je dobra odpoved na taketo otazky... si kreativna, cielavedoma, tvoja skola na ktorej si teraz nebola vyzvou a hladas lepsiu, idealne to podat takto..ze si o nich pocula len dobre a velmi rada by si prestupila, ak ti este najdu miesto... urcite padne aj otazka, preco si nepodala prihlasku v riadnom termine...