Nejaký čas sa ku mne všetci správajú hnusne a každú prestávku počúvam iba aká som škaredá a sprostá , lenže ja sa neviem sama obrániť tak im ani nič na to nepoviem iba sa zasmejem. V škole sa bavím iba s 2 ľuďmi , to sú tí čo ma furt urážajú. S ostatnými sa už nebavím alebo sa k nim nechcem pchať keďže už vidím že majú najlepšieho kamaráta.
Mama po mne veľmi často kričí , že som neschopná (nevie ako sa cítim). Neviem sa odtrhnúť od telefónu, nemám žiadne záľuby keďže v tomto meste nič čo by ma bavilo nieje. Neučím sa zle, ale trvá mi dlho kým sa niečo naučím a veľmi ma trápi výsledná známka.
Mávam panické záchvaty, keď ma niekto naštve začne sa mi hrozne ťažko dýchať a triasť ma, neviem to ovládať nemám nad tým kontrolu . Nedokážem sa zmieriť s vlastnou sexualitou, tlačím si do hlavy že sa mi páčia muži len aby sa moja rodina nemusela za mňa hanbiť .
Mám poruchu osobnosti o ktorej vie iba jeden clovek a niektorý ľudia mi ju hrozne zhoršujú .
Neustále mám taký pocit že ma ľudia nemajú radi, obávam sa čo sa si mnou stane v budúcnosti.
To že by som to povedala mame nepomôže, nemáme taky vzťah a nemyslím že by ma pochopila.
Ahoj, vidím, že nie si na tom práve najlepšie. Odporúčam ti navštíviť stránku IPcko.sk.. možno ti tam bude vedieť niekto pomôcť ❤️ skús sa na nich obrátiť a skús premýšľať nad tvojimi dobrými vlastnosťami. Držím ti palce 💙
@aeruginosa z rodiny určite nikto, školská psychologička u nás nie je práve ideálny človek ktorému by sa chcel niekto zveriť, premýšľala som aj nad normálnym psychológom ale mama by mi nikdy nedovolila iba by sme sa pohádali. Takže už vážne netuším s kým to mám riešiť a čo mam robiť
@katkakuch1 pozriem tú stránku, ďakujem ❤️
@a_a_a_a ak by si chcela alebo potrebovala môžeš mi aj napísať a môžeme sa nezištne porozprávať 🙂 ak by ti to napríklad pomohlo 🙂
A naozaj nemas nikoho, na koho by si sa mohla obratit? Otec, babka, teta, starsi surodenec? Popripade, na skole by ste mali mat psychologa.. skus sa spytat a obratit nanho.