Ahojte, nemáte osobné skúsenosti s jedným z týchto gymnázií? Bilingválne štúdium je tam nové. Na Vazku ako takú som nepočula dobré referencie, vraj kvalita išla dole. Gamča je matematická, ale bilingválne štúdium je zamerané na prírodné vedy, tak neviem, či matematika bude jednoduchšia ako v 1.A alebo 1.B.
@futbalovamama ahoj, nemam tam dieta, ale co som citala, tak Gamca je jedno z najtazsich gymnazii, ale zaroven najlepsich.. Vazovova nebude mat taku uroven ako Gamca.. Top gymnazia su okrem Gamci, Jura Hronca, Gymnazium pre nadane deti na Teplickej, Metodova, Sukromne gymnazium na Bajkalskej..
@sylvie Ďakujem, áno, je to tak ako píšeš. Len váham, či bilingválne štúdium na Gamči je až také náročné na matiku ako ostatné odbory tam. Resp. či Vazka je stále dobré gymnázium 😉
@futbalovamama neviem ako na Gamci, ale na Jura Hronca je tiez bilingvalne a vraj je dost narocne..
@futbalovamama Ahoj, moja neter chodí na bilingval na vazku a je zatiaľ spokojná. Hlavne angličtina je vraj na úplne inej úrovni ako na základnej.
Ahojte, je tu niekto, kto by mi vedel napísať ako prebiehajú prijímačky na Gamči (8-ročné gymnázium)? Či boli otázky z matematickej olympiády, resp. pytagoriády. Resp. z čoho sa máme pripravovať, či ste využívali aj doučovanie. Ďakujem veľmi pekne za Vaše rady.
Nikto tam nemá dieťa? 🤔