Batoh do školy pre stredoškoláka

baboobchod
9. sep 2022

Ahojte, ake batohy ste kupovali stredoskolakom?
Kupili sme zn. Bagmaster, dnes prisiel, ale ked ho vidim z blizka, trochu pochybujem o kvalite.... ci stoji za tych 70 Eur a ci ho nevratit :( Asi som rozmaznana z Topgalu, ten sme mali od tretej po deviatu triedu, prala som ho v pracke a stale by bol pouzitelny 🙂
Ako ste spokojne s kvalitou Bagmaster, pripadne ake ine znacky odporucate? Musi byt co najtmavsi, idealne kompet cierny :D Vdaka

hahah1
9. sep 2022

Za mňa tento https://www.4camping.sk/p/batoh-dakine-wonder-1...
Sama ho používam a neviem vynachváliť. I keď sa zdá malý, zmestí sa do neho kopu vecí. Používala som ho či do školy, tak aj na túry, či cesty lietadlom 😉
Teraz som našla aj väčšiu verziu

https://www.4camping.sk/p/batoh-dakine-wndr-pac...

dskjhfdlkdjhl
9. sep 2022

Dcera mala kanken a ma ho aj na VS.

janinah
9. sep 2022

Nech si mladý muž vyberie či ho chce a ak nie,nech si vyberie sám ,ale radšej v kamennej predajni.Náš toľko vymýšľal,že skončil s ruksakom,ktorý manžel nosí ako príručnú do lietadla a vyzerá,že mu vyhovuje.

simonah73
9. sep 2022

nasa si vybrala cierny batoh VANS a ma ho uz druhy rok.

bambulka814
9. sep 2022

Naši chlapci si kúpili Jordan a Under Armour, cca 50 eur kazdy, kvalitu neviem posúdiť, ale Jordan je všeobecne dobrá značka a vyzerá krásne. Stredoškoláka určite poteší.

deti95060810
9. sep 2022

Bagmaster? však ten je porovnateľný s Topgalom... Máme ... dcéra má od piatej tr. a teraz je na SŠ, druhá má od 6 . tr. a končí ZŠ....
Inak majitelia týchto dvoch značiek boli predtým v jednej firme kým sa nepohádali kvôli financiam... Rozdelili sa... ale ich výrobky sú veľmi rovnaké... dávajú si to šiť v zahraničí...

sojorez
9. sep 2022

Dcera ma still, ma ho od piatej triedy, vyzera stale super, neobnosene, a s dizajnom, ktory nie je infantilny, takze sme na strednu novy nekupovali.

tatianna56
9. sep 2022

na strednu sme pamatam, ze sme nosili uz kadejake batohy, uz nie proste taketo kvalitne ako sa kupuju detom, ked nastupuju na zakladnu skolu.

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
poleva
9. sep 2022

@att123 prosim vas kde ste kupovali vans? Dakujem

poleva
9. sep 2022

@simonah73 prosim vas kde ste ho kupili? Dakujem

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simonah73
9. sep 2022

@poleva ja som kupovala tento a aj v tomto eshope len vtedy mali uplne cierny aj. https://supersklep.sk/i320585-batoh-vans-realm-...

simonah73
9. sep 2022

@poleva ale maju tam vela inych, tak mozes pozriet.

poleva
9. sep 2022

@simonah73 dakujem pozriem 🙂

luccija
9. sep 2022

@poleva nevidim odkial si...kupovala som Vans v Pandorfe za 18 eur😀minuly tyzden, tie, co stoja u nas a na Aboutyou v zlave 37 eur

poleva
9. sep 2022

@luccija dakujem som z kosic...nedate fotku? Hoci do spravy...syn je šiestak...len taky chce Vans, bojim sa aby nebol maly...tak to ste super nakupila 🙂

miricka77
9. sep 2022

@luccija Moj syn si kupil takto pred mesiacom v Pandorfe
batoh Superdry za 24e.Vojde mu tam aj notebook v pohode.3 roky mal tiez odtial Superdry,teraz vo stvrtaku chcel zmenu.

poleva
9. sep 2022

@miricka77 nemate foto? Dakujem

miricka77
9. sep 2022
miricka77
9. sep 2022

@poleva Mali aj ine farby,ale on ma taketo vyrazne rad.

poleva
9. sep 2022

@miricka77 dakujem, krasny...je dost velky?

wwpela
10. sep 2022

@baboobchod podľa mňa ste zbytočné minuli peniaze na strednej už nie je toľko učebníc respektíve polka z nich sú už staré a nepoužívajú sa teda aspoň na mojej ja nosím v platenej taške cez rameno zo sheinu za 3€ jeden veľký hrubý zosit na všetkoy predmety a jedno pero nič viac netreba

monulienkamt
10. sep 2022

Môj syn je 6tak, minulý rok mal tašku zn.kroon, kde sa mu stále kazil zips, pritom dosť odporúčaná značka... teraz nosí batoh z decathlonu za 8 eur, slúži mu rovnako, chrbát je trochu spevnený, vnútro je dosť veľké, zmesti sa mu tam vsetko

miricka77
10. sep 2022

@poleva Velky tak akurat,on studuje IT a notebook nosi denne,takze vojde tam aj notebook.A kvalitou su tieto super.