Aký účet pre 15 ročného teenegera?

fatamorgana1
12. mar 2018

ahojte, chcela by som sa poradit, aky otvorit ucet pre 15r teenegera?nevyznam sa v nom, s ktorou bankou ste spokojni?

0silvia0
12. mar 2018

@fatamorgana1 účty pre mladých sú väčšinou zdarma. Môj syn má vo vúb, účet je zdarma.

prevenar
12. mar 2018

FIO banka ma ucty zadarmo. vekovo neobmedzene.

pavucikvet
12. mar 2018

TB, maju vyborny internetbanking

hettinka
12. mar 2018

MBank alebo Primabanka. Obidva sú s kartou a bez poplatku, v obidvoch možnosť zriadiť sporiaci účet.

0silvia0
12. mar 2018

no to sme jej teda pomohli... každý uviedol inú banku a každý chváli to, čo je všade rovnaké 😎 Dnes je účet zdarma pre teenagerov v každej banke, internet banking v každej banke, karta v každej banke aj zriadenie sporiaceho účtu v každej banke. Dnes každá banka ponúka to isté pre mladých. Takže vychádza to tak, že autorka ako sa rozhodneš, tak bude. Ale pre mňa osobne bolo dosť dôležité aby mal syn rovnakú banku ako ja, keďže v prípade potreby ak mu pošlem peniaze na účet, okamžite ich má na svojom účte. Ak by sme mali rozdielne banky, prevod trvá oveľa dlhšie. Pre mňa bolo toto veľmi podstatné. Veľa krát sa stalo, že mi syn volal, že potrebuje súrne nejaké peniaze a keby sme mali iné banky, tak sa načaká...

lukaskam
12. mar 2018

Tatrabanka mala akciu pri zakladaní účtu pre teenegera dávala 30eur. 😊To toho nášho presvedčilo 😀 .

hankano
12. mar 2018

Ja by som volila Tatra banku alebo Fio. Tým že má Tatra rozšírenú sieť tak asi skôr Tatru

flavica
12. mar 2018

kazda banka ma takyto produkt. treba si ich dat vsetky dohromady a niektori ta uz len ohuri. mozno by bolo fajn si zabehnut do svojej banky, ci nevedia spravit nejaky poducet pre neho

bambibam
12. mar 2018

My sme dali Tatrabanku .

0silvia0
12. mar 2018

@flavica a ono to nie je v každej banke ten akoby podúčet? Ja napríklad cez IB môjho účtu vidím synov účet, jeho transakcie, jeho zostatok atď. Až keď bude mať 18 môže si ísť do banky svoj účet odseparovať od môjho aby som nevidela detaily jeho účtu.

hettinka
12. mar 2018

@0silvia0 tiež sme kvôli tomu založili mBank. A ešte treba porovnať výbery v zahraničí, ako sú spoplatnené a limity na vyber a prevod.

fatamorgana1
autor
12. mar 2018

@0silvia0 a vy mate v akej banke, ze vidite cez Vas IB?

0silvia0
12. mar 2018

@fatamorgana1 mám vúb, aj syn má vúb. Neviem ako je to v iných bankách.

trinneo
12. mar 2018

Ja by som brala ešte za dôležitý aspekt, kde sa syn bude pohybovať na strednej a či má možnosť vyberať z bankomatu a akú máte v okolí sieť bankomatov, keď bude potrebovať hotovosť, pretože bez nej sa stále nepohne v mnohých situáciách... ja som to osobne na strednej a vysokej zažila, keď som potrebovala peniaze v hotovosti a presne som vedela, kde mám bankomaty... a boli skoro na každom rohu, takže aj toto môže zavážiť🙂

blairgossip
12. mar 2018

Tatra banka , velmi dobre. Otp neodporucam vobec idem zeusit

hettinka
12. mar 2018

@fatamorgana1 z primabanky mi chodí SMS notifikácia po každom pohybe, vidím kde a koľko decká platili/alebo im prišlo, a koľko ešte na účte majú. Ani IB mi netreba otvárať.

lenaxi
12. mar 2018

Urcite tatra banka aj ja som tam dcere zakladala

pavucikvet
15. mar 2018

@fatamorgana1 ja mam dceru v TB nastavenu tak, ze cez moj IB v telefone vidim aj jej ucet. Ked treba, prevediem jej cez viamo, alebo cez ucet a takisto, ked si napr na brigade zarobila, tak som jej na setriaci poducet previedla viac penazi, aby ich zbytocne neminala. Ako rodic je lepsie ked to mas pod kontrolou. Takisto tam vidis, kedy, kolko a kde nakupuje.