Ahojte, idem si k vám po radu... Syn bude mať 17.6. 14 rokov, chcem mu kúpiť nejaký mobil už s nejakými lepšími funkciami, ale aby ma nezruinoval 😉 tak cca do 200 eur, snaď sa poskladame aj so starými rodičmi. Vďaka za tipy...
@titkovamiriam no on by najradšej nejaky iPhone, ale nie som Rockefeller 😀 a v podstate som mu mobil k narodeninám zrušila, lebo nejako slávne sa neučí, ale predsa som si to rozmyslela a nepovedala mu o tom, tak ho chcem prekvapiť...
@sylvia36 no podľa mňa, keď už bol telefón kvôli známkam zrušený, tak si treba stáť za svojím, lebo potom decko zistí, že nemusí nič a aj tak dostane.
Ale k telefónu, Samsung má dobré aj cenovo prijateľné telefóny, napr. Samsung Galaxy S III Mini
http://mobilne-telefony.heureka.sk/samsung-i819...
@sylvia36 tak vysonduj aky by chcel 200 eur to sa da uz kupiť slušný len aby splnal jeho požiadavky na net,fotenie a podobne to viem od svojich chalanov-taketo veci sme vzdy kupovali spolu 🙂
@melleanor nuž, on za niektore znamky ani nemôže a to fakt musím uznať, z nemčiny mal napríklad odovzdať projekt o nejakej nemeckej spisovateľke v nemčine, urobil si to aj preložil a učiteľka mu to neuznala, že vraj to malo byť vlastnými slovami, tak nechapem... nevravím, že sa nemal viac učiť, ale ostatné predmety celkom vytiahol... a snáď sa na elektrotechnickú priemyslovku dostane aj s jednou - dvoma trojkami. Matiku ma za 1 aj na olympiády chodi... a inak vďaka za tip, asi ten Samsung kúpim, vyzerá dobre.
ja mám Samsung Galaxy S3 mini a som spokojná 🙂
nech si sám vyberie, príp. polovicou sumy prispeje, môj prispieva aj na tenisky, ak chce značkové na 50€ nech si priplatí, nie som banka, 🙂
Tak hlavne pozrieť dobrý pomer cena a výkon a dá sa kúpiť aj okolo 200-250 euro už dobrý smartfón.
dobry telefon do 200€ no neviem neviem :D radsej nech si nasetri na i phone - 5 SE sa da zohnat uz za celkom dobre peniaze aj akcie byvaju ako mu kupit android za 200€ co mu bude po tyzdni sekat...mam svoju skusenost nikdy viac by som si Samsung a podobne nekupila jedine keby je to najnovsi :D ale hentake s3 mini to je stareee a do polroka ho bude hadzat o zem od nervov...to ti garantujem
No podla mna ten najdrahší aky si len mozes dovoliť....🙂
@lubiss po skúsenostiach s windows telefónonoch môžem povedať zase naopak, zlaty android. Mam Xiaomi 4x a pohoda.
Ked je nieco riadny shit, tak je to prave jablko a jeho iphone. Predrazena imidzovka, okrem par grafickych expertov pre bezne pouzitie uplne na h..., nic. Ze je medzicasom na svete predavanych telefonov 80% androidov tiez svedci o uzasnej “kvalite“ jablk
@sylvia36 to by som neriskla, nech si povie aký chce sam 🙂