Ahojte aky bol váš prvý vztah? Brali ste ten vztah vážne alebo až tak nie? Neboli ste zo začiatku nervózne,že čo a jak? Myslím take,ze bozkávanie a podobne?
Velmi krásny, predtým som s chalanmi točila ako som chcela 😀 Potom som sa zamilovala, trvalo to rok a pol. Potom uz do😝😝😝som do žiadneho iného nebola až tak zamilovana, až potom do manzela,s ktorým sme spolu 13 rokov ❤️
Krasny, romanticky, ale ja som bola este soplos, o ten vztah som az tak nestala, nechcela som sa este viazat, pochopil aj on, bol o sest rokov starsi. Nervozna som nebola, mala som plnu hlavu somarin, len som vedela, ze k nicomu medzi nami nepride, necitila som sa na to
tak ak myslíš bozkávanie tak v 8 tr. ZŠ s jedným 17 r. tipkom
Taký vážnejší vzťah v 16 r. aj so sexom, len malo to jednu chybu...on chcel aby sme sa zobrali...😨😨😨 Mal 23r.
Vždy som mala takých blbov čo sa chceli ženiť...🙄😨
Krásny, rozprávkový, mohol trvať na vždy len ja som bola poradňa krava, ktorá si myslela, že "mam na viac" a "musím toho v života este niečo viac zažiť"... Na druhú stranu, ak by som taká nebola nestretla by som svojho manžela. Ale veľmi rada s veľkou láskou spomínam na svoj prvý vzťah.
O nicom, to naucilo iba to, ze co urcite nechcem
Krasny, romantický, bola som šťastná, bol to super chalan, velmi rada na to obdobie spomínam. Doteraz sme s prvým priateľom dobrí kamaráti.
Moj prvy vztah? Dochadzal za mnou z TT kazdy druhy vikend.. Takto to vydrzalo asi 2 mesiace.. Prestal sa ozyvat a ked konecne prisiel tak mi povedal, ze to nie je take ake by to chcel... Vsetko mi ho pripominalo... Oplakala som a potom prisiel dalsi 🤣🤣🤣
Moj prvy vzťah bol keď som mala 14 rokov a bol to chalan čo bol na vojne bol o 6 rokov starši trvalo to jedno leto..on chcel viac ale ja som nebola pripravena ešte ...ale pamatam na pocity..predsa prva láska😍🥰
Prvý vzťah? Pekný. Ja som mala 16 on 20. Bývali sme 30km.od seba a na striedačku sme za sebou chodievali vlakom. Až raz tým vlakom odošiel za prácou do čiech a už sa nevrátil. Ešte sme si spolu písali a volali no už to bolo stále menej a menej až sme sa odmlčali.
Po rokoch mi napísal ako sa mám a predstavil mi svoju rodinu. Takisto ja jemu tu moju. Vieme si raz za rok zavolať ale to je všetko. Každý máme svoj život. Rada a to spomínam.
Prvy vztah bol veku prislusny 😀 objavovali sme nepoznane,zivot gombicka. Ale ja som si vzdy vyberala pohodovych chlapov,takze ziadne dramy sa nekonali. Lubili sme sa,ucili sa navzajom o opacnom pohlavi,obcas aj romantika ako sa.patri.
Fuuu radšej sa nepýtaj hraničí to s pedofíliou...😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@natyreggae kamoska mala v 18stich 14 rocneho chalana a klapalo im to dost dlho on ju potom ale nechal lebo si nasiel inu ale neni to zas take nezvycajne ze starsia baba a mladsi chalan.
Prvy aj posledný. Sme manželia už 18 rokov, nemenila by som ♥️