Akú večierku majú vaši pubertiaci a koľko majú rokov?
Moja má 15, večierku max. do 9:30 (a to len na dedine a tiež nie každý deň) keď ide do mesta tak skôr a stále sa sťažuje, že je to skoro. Je pravda, že bývame na dedine, ale nechápem prečo by mala byť vonku dlho. Keď prídem z roboty o 6 už nie je doma a potom ju nevidím celý deň keď chodí o pol 10, neviem si predstaviť, že by chodila neskôr.
@laila22 a pustas ju vonku každý deň do 20:30 alebo len niekedy... Lebo ja to robí tak za Max. 1 krát za týždeň môže byť do 21:30 a to ju ževraj hnevá, že ani nie ten čas ale to že tak nemôže byť vždy... Ale mne osobne príde choré ju nechať napr. od obeda vonku až do 21:30
U nas to funguje do 21:00 cez tyzden.. to su vacsinou na ihrisku a v piatok, sobotu do 22:45.. o 23:00 totiz uz vypinaju poulicne osvetlenie.. mame malinku dedinu a je tam pub.. 14-17 rocne deti tam chodia vecer na kofolu.. niekedy ideme s nimi.. majitelia su nasi znami, maju na nas cisla a detom doverujeme.. ,ale zas do mesta ich velmi nepustame... citim sa lepsie ked ich mam "pod nosom"
@mamamasama fuuu do 22:45 to by som sa o ňu bála, hlavne to už spím tak by som nevedela ani že kedy prišla 😂
A aj teraz cez prázdniny riešiš či je piatok alebo sobota, lebo ja takto cez prázdniny alebo cez školský rok v piatok a sobotu ju púšťam do 21:30. Inak cez školský rok do 7
A do mesta chodí za kamarátkami so strednej, to ju zas nechcem obmedzovať aby sa nestretávali a sú aj z viacerých okresov, čiže inde ako v meste sa nestretnú, ale vtedy chcem aby prišla Max o 7-8
Moj 15-rocny v lete nema vecierku, tiez dedina. Je von, kym su von ostatni...
@nelca84 a ako často chodí vonku?
prave teraz v lete to mame takto... pocas skolskeho roka vzdy o 19:00 doma... v podstate u nas na dedine pocas tyzdna "zdochol pes" tak dlhsie ani nepotrebuju... cez vikend mame vsak aj dj-ja, alebo nejaku zivu hudbu, tak nech si to trocha uziju... a myslela som, ze pustas deti az tak do deviatej aj do mesta.. my mame stastie, ze 16:30 maju posledny autobus a potom az nocak o 22:30, tak to maju zakaz... ak v meste tak len do 16:30... a o 22:45 este nespim.. nezazmurim oka az kym nepocujem, ze si v kupelni umyvaju zuby 🤭
Ako myslis ako casto? Chodi von kazdy den predsa.
@mamamasama aj teraz cakam 😅
Ja som v 15tich mala cez tyzden do 22.00 a piatok sobota do 00.00 ....tsk to mam na plane aj s mojimi neskor 🙂
@henka123123 a piatok-soboda platiť aj cez prázdniny takto, či to už neriešia aký je deň?
Ano aj cez prazdniny sa riesilo to tak ze cez tyzden plus nedela do 22.00 a piatok sobota do 00.00
Chodí von skoro každý deň ale určite nie odobeda. Ona príde aj skôr domov dnes napríklad o 19:00. Nie je to pravidlo, že každý deň o 20:30. Záleží to aj od okolností.. ale to je Max. strop. Nechcem aby sa týkala po ulici po zotmení...
@henka123123 a to z akého dôvodu práve takto? Lebo to nepoberam, že tam je ten rozdiel, keď aj tak nechodia do školy a nemusia vstávať
Moja bude mat 14
Cez tyzden von nechodi vobec lebo ma vela ucenia, max do obchodu a spet
Cez vikend nie kazdy ale sem tam ide za kamoskami ale okolo 18-20hod je doma ale chodi sen tam spat tu kamoske
@jania023 a teraz cez prázdniny?
Nechodi nikam, dnesne deti su divne stale su na nete🤷♀️
Zajtra ide do aquaparku ale cez den vecer je doma
Neoznacuje mi ta neviem preco🤷♀️
Aby prisla o 7-8?z.mesta?Ved aj kupaliska su cez leto dlhsie otvorene..prepac ale naozaj sa mi to zda prehnane.nema.12 ale 15 pojde uz na strednu nie?to uz decka byvaju na intrakoch same. Preco chce byt vonku dlhsie?lebo aj kamarati su vonku dlhsie..duplom ked ste z dediny decka poobede pomahaju rodicom vecer vyrazaju von si predstav ze maju ako partia stretko o 7 a ona musi o 9 domov.hambila by som jak pes byt na jej mieste.chvalabohu za.mojich rodicov co pred 20 rokmi mali zdravy rozum.na zakladnej som byvala asi do 22.00 vedeli kde som vacsinou niekde na sidlisku .na stredne som fungovalaj bez vecierky normalne sme chodili na diskoteky alebo sme vykecavali na lavicke domov sme isli vsetci spolu.
Každý to má ináč.podla mňa to stačí čo píšeš.Moja je domased skôr príde kamoška sem či ona k nim.Zatial sa netula, ale má o 2 r menej.
@saxana000 na kúpaliská nechodí a na strednej vlastne už je na 5 ročnom gympli, ale keby nebola tak ide len do 1. triedy
@saxana000 tak vás prístup na strednej do kedy chce nechápem
manžel dal teraz dcére fúkať, lebo bola papulnata, ale dušoval sa že oni v partii nikto nepije všetci sú dobrý a nafúkala 0.4 promilez prišla domov o 8 a je už viac ako 1, to znamená že mohla mať vtedy 1-1,5 promile. Takze pravdepodobne nikde celé leto nepôjde, pokojne mohla skončiť na výplachu žalúdka
Ja ako 15 ročná som mohla byť max do 7 😄 tak isto v 16tich, 17tich. Každý deň som si musela pýtať súhlas opustiť dom 🤦🏻♀️😄
Normálne sa divím ako púšťate svoje deti 😄
Cez skolsky rok do 20.00 pocas tyzdna. Vikedy do 22.00. Prazdniny jedno aky den tak do 23.00max. Ked bola u nas dedinska zabava tak o 1 doma. Len ja som mala Kulturny Dom na mojej ulici 5min pesi. A keby som v inej dedine tak mama alebo otez vzdy radsej pre mna prisli ako by som mala ist taxikom. Vzdy niekto z partie rodicov prisiel si to striedali. Kamoska byvala oproti a ked som bola cez prazdniny u nej a mama vedela tak som jej len brnkla, ze som oproti ze pridem neskor. Inak som vzdy nacas chodila. Z respektu som si nedovolila prist neskoro.
Lebo aj cez prazdniny oni pracovali a chodili spavat okolo 22.00 a cez vikend po polnoci
že dať dieťaťu fúkať.... to je jaká dôvera vo vlastnú výchovu 👍
Ide dost o to,ako si doverujete.. Aj do 22 je fajn. Aj kazdy den v tskyto cas je fajn...ale tak zas flakat sa cely den niekde a neprist sa domov ani najest... to uz o niecom hovori...
Moja musí byť doma 20:30 tiež sme na dedine a ak ide von tak, že ja som ešte v práci 18:30 sa musí prísť ukázať, zobrať si nejaký rohlík..