Chcela by som byť architektka na akú strednú by som mohla ísť
@zubrienkazubrienka stavebnu priemyslovku
@zubrienkazubrienka aj môj je na stavebnej priemyslovke
Bud stavebnu alebo gymnazium
Keď chceš ísť na architektúru na stavebnú fakultu, tak gympel. Gymnázialna matika sa ti zíde. Ak na architektúru na výtvarné umenie, je to jedno ale body ziskas ak budeš mat niečo odkrutene v ZUŠ na výtvarných odboroch.
@aniele Ja som isla zo stavebnej strednej na stavebnu fakultu a nemala som problem s matikou ani s odbornymi predmetmi. Spoluziaci z gympla mali problemy s odbornymi predmetmi,chybali im zaklady a castokrat nechapali,o com sa ucia. Na strednej sme mali na velmi dobrej urovni deskriptivnu geometriu s tym tiez nebol problem. Ja osobne by som isla radsej z odbornej skoly ako z gympla,keby som si mala este raz vybrat.
Muz je architekt,vo vyšších ročníkoch fakulty ocenil odbornú školu,kde mali veľa praxe a praktických,nie len všeobecných predmetov. Odborná škola mu pomáha aj v praxi. A ja detto. Občas z nej čerpám viac ako z VS. Remeslo má zlaté dno.
Stavebnú
@zubrienkazubrienka tiež som na stavebnej fakulte, gymnazisti majú problémy s odbornými predmetmi, matika je na výške ľahká , odporúčam stavebnú priemyslovku pred gymnáziom
@zubrienkazubrienka stavebná, dcéra to študuje.