Ahojte, tie co ste už kukli otázky, pls čo mali deti SJL bola tam jedna otázka "Ktoré tvrdenie obsahuje argument?"
Filip
Lukáš
Marek
Podľa mňa Marek, ďakujem za odpoveď.
Taka diskutabilna otázka☺️
@sisa_s ďakujem, ja sa nepýtam na pocity ale odpoveď.
Su tam maturanti, ktori tiez pisali, mozno poradia
Co takto dat sem aj to zadanie? Tie vypovede tych troch? Lebo akoze na nete som ho nenasla.
Dcera dala Marek.
Prečo tu stále vypisujú nejaké decká ohľadne otázok na monitore, či maturitách... ?Toto je fórum pre mamičky, nie whats app skupina deviatakov. Čo keby ste si to riešili medzi sebou? Zbytočný spam
@basska_b neviem to nájsť na nete, žiaľ
@elementissa je to normálna otázka, sú tu aj mamy starších detí
@sojorez tiež si myslím
https://www.modrykonik.sk/group/12531/ (skupina o maturite a monitoru).
@elementissa čo ak to píše nejaká MAMIČKA deviataka. Pokiaľ viem toto nie je fórum len pre mamičky s deťmi do 3 alebo 6 rokov. Či tie čo majú už staršie deti už nie sú mamy a ich 15 ročné deti už nie sú deti? Diskusie, ktoré ma nezaujímajú neotváram a nereagujem na ne, skús to aj ty, možno potom nebudeš taká nahnevaná, že tu niekto spamuje.
@elementissa a mimochodom zatial tu na tuto temu vidim diskusie len 2, takze neviem aky spam...
Dnešné testy aj výsledky tu: https://monitor9.zones.sk/testovanie9/
Aj môj syn dal Mareka😁
@elementissa aky spam? Mam deviataka a zaujima ma to.
@sjuzi ďakujem, uff tak je to dobre
A kedy to budú mať oficiálne opravené, neviete?
A v tych vysledkoch je Marek, takze super... on sa totiz odrazil od argumentu zo zadania, ze "mladi ludia hovoria, ze sa nezapajaju, lebo nemaju dostatok info"
@elementissa tiež si myslím , že sem môže položiť otázku aj matka , ktorá má doma dieťa staršie ako šesť rokov.
Aj mamy 15 a viac ročných deti sa potrebujú poradiť
No tak si prečítajte názov témy: "akú odpoveď STE DALI na slovenčine v rámci monitoru?" Ja som dala odpoveď na monitore na slovenčine naposledy v deviatej triede. Autor témy sa nepýta, že "aké odpovede dali vaše deti?" Ale dobre dievčatá 😅😅😅🤣🤣🤣 keďže tu máme samé deviatacky, čo majú mať mimochodom svoju skupinu na FB alebo WhatsAppe a tam to rozoberať, tak sa podeľte s tým aké odpovede STE teda DALI, vy konkrétne 🤣🤣🤣👌👌👌
@radanna11 ja som nevedela, že mamy deviatakov píšu tie monitory za nich. Keď sa teda potrebujú poradiť, aké dali odpovede 😅🤣
@elementissa nechytaj za slovicka, pre mna je tato tema prinosna ako pre mamu deviataka.
@elementissa ty si hrozne neinteligentna a uštipačna žena , stačí tvoj prejav premnoženy smajlíkmi a je mi jasne , že je zbytočne nechať sa strhnúť na tvoju nízku úroveň.Síce niesi deviatacka ale prejav máš horší ako žiačka základnej školy.
Pekný večer
@elementissa Ak sa ti to nepáči, načo si to otváraš a čítaš. Veď odignoruj tému a ži si spokojne svoj život. Tie deti dnes 90 minút riešili úlohy z matematiky bez prestávky. Po prestávke 70 minút slovenčinu. Ty si to asi nezažila, aké je to príjemné. Preto nechápeš, že sú napäté a v strese ešte aj hodinu po testovaní.
@elementissa "akú odpoveď STE dali" je podľa mňa z kategórie "idú NÁM zúbky", "mali SME teplotku" či "kakali SME"...😄
Marek, určite.
https://www.modrykonik.sk/forum/pubertak/testovanie-deviatakov-2022-pocity/#post-84783561