Ako zaujať 16 ročného chlapca?

anastazia14
27. nov 2016

Dobrý deň. Mám 16 rokov a veľmi sa mi páči jeden chlapec z vyššieho ročníka. Ja sa mu určite nepáčim! Lebo ja sa nepáčim nikomu :D. Tak veľmi by som ocenila keby ste mi napísali nejaké triky aby si ma trošku všimol...

liaka
27. nov 2016

Tak ked sa mu pacis, tak si ta uz asi aj vsimol-)

anastazia14
autor
27. nov 2016

No ja neviem ci sa mu páčim

monikastepanovska
27. nov 2016

Povedz mu ahoj a bud prirodzena neprehanaj s malovanim a vystrihy ty nepomozu a skus mu hodit rec alebo pozri na neho a hned sa otoc ci sa kukne spet na teba

zapka21
27. nov 2016

skus zistit, co ho zaujima, ci sa venuje nejakym aktivitam v ramci skoly (rovesnicky klub, studentska firma, SOČ, nejaka olympiada atd...) a tak 🙂 lahsie tak nadviazes kontakt 🙂

jeannna
27. nov 2016

Musis popracovat na svojom sebavedomi. Pokial si o tom presvedcena ze sa nepacis nikomu tak to budes mat ozaj tazke si niekoho najst. A preco si to o sebe myslis?

anastazia14
autor
27. nov 2016

No lebo ja som ešte nikoho nemala. Dokonca ani nejakého kamaráta som nemala. Dievčatá v mojom veku už mali najmenej dvoch

anastazia14
autor
27. nov 2016

A je to aj dosť keď komplikovane. Ja som v prvom ročníku a on v treťom :(.

san_dra11
27. nov 2016

Daj tomu cas 🙂 sem tam sa na neho usmej a uvidis. Mozno sam sa chyti. Ak si ta uz vsimol tak si vsimne aj tvoj usmev.

tyelde
27. nov 2016

Skus teenagerske forum ako napr birdz. Sk, rovnake rocbiky skor poradia co na nich plati

peta2202
28. nov 2016

No ty ako baba nemas vela moznosti ak nechces vyzerat ako vtierka 😀 a to si myslim vseobecne ze baby to maju tazsie asi ti nic ine nezostava len pockat ci si ta vsimne a potom momaly nadviazat kamaratstvo najskor a potom mozno aj nieco viac 🙂

anatalia77
28. nov 2016

Dosť skoro riešiť takéto problémy

moni244
28. nov 2016

Ach moj boze

renepok91
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
obsadenemeno
29. nov 2016

@renepok91 no ked ty na take baby letis, tak sa potom necudujem, ako tvoje vztahy dopadnu, ze ti potom frajerka nechce dat, len ked jej das prachy na gelove nechty alebo napichat hubu.... trapny si, frajerika tu hras a potom vyplakavas na mamickovskom fore, trapko

renepok91
29. nov 2016

@obsadenemeno ty si sama trapna osprostena hlupana co ma 120 kil oprdeny zadok a 3 deti na krku a manzel si nasiel krajsiu tak si nasrana na vsetkych. Svoj komplex si musis riesit tu ze? 🙂 Neboj iste ti daky chudak precisti trúbku lebo vidim že si neukojena ty ohava

paralenkap
29. nov 2016

@renepok91 Vies co? Ty si tu svoju aj zasluzis, aspon Ti neda sancu rozmnozovat sa, ked Ti neda zasunut. A daj sa liecit. Aj keby mala 500kil, Teba je do toho vis co, ty nabuchany idiot. To ako sa spravas k zenam ??? Tvoja frajerka, ci ex, ci co to je je Tvoja karma. P.S. Ja mam 57kil ... ako ma urazis? 😝

marfikchov
29. nov 2016

@renepok91 inak neviem, odkiaľ si vydedukoval tú jej hmotnosť... ale za chrumkavého si sa vo vlastnej téme urobil, no inde ukazuješ pravú tvár... keď je feťák lepší ako ty, to už je čo povedať

renepok91
29. nov 2016

@paralenkap ano ja sa mam dat liecit lebo primitivna zakomplexovana hlupana je na mna prilepena a v kazdom prispevku ma uraza a ked jej to vratim tak ja sa mam dat liecit. Kriste pane. Afektovane hlupe sliepky

paralenkap
29. nov 2016

@renepok91 Tak naco lezies do kurnika, ked sa bojis sliepok? 😈

moni244
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renepok91
29. nov 2016

@moni244 😂😂😂😂 "len uraza" ??? No mam ja dost. Tato primitvna zakoplexovana bytost @obsadenemeno ma nonstop vyhladava v celom fore, nalepi sa na mna a vzdy sa ma pokusa dako urazat. Ignorujem ju ale uz bolo toho dost tak jej poviem svoje a odrazu tu ja niekoho urazam??? Hmmm ale to je fuk. Sam idem radsej z fora lebo to tu je komplet na hlavu. Cest vynimkam

moni244
29. nov 2016

@renepok91 hura, najlepsie urobis, lebo tvoje vyjadrovanie je fakt na "urovni"

obsadenemeno
29. nov 2016

@renepok91 hahaha, sak ty by si sa aj spravil do gati, keby si ma videl, ja mam 50kg, manzel ma zboznuje a sexu mame tolko, ze tebe sa o tom moze akurat tak snivat, ty uboziacik..... chod si radsej vyhonit, bo ti z toho nedostatku sexu uz semeno udiera na mozog, chudak jednoduchy.....😝😀😈

obsadenemeno
29. nov 2016

@renepok91
a ja ta nevyhladavam, niekto iny napisal o tomto tvojom "inteligentnom" prispevku do tvojej predchadzajucej temy, tak mi to ukazalo.
A kedze tvoj prispevok bol trapny, hlupy a urazlivy, tak som zareagovala. A nemasti si ego, ze ta "vyhladavame"...... len uboziacik s egom ako Empire State Building si moze namyslat, taketo nieco......

xxxxxnnnnn
29. nov 2016

Ahojte,
vzhľadom na to, že diskusia sa začína uberať nesprávnym smerom a je plná urážok, nepekných slov a útočenia, musím zasiahnuť. Zakladateľka diskusie Vás žiadala o radu. Nie o posmešky, urážky.........

Fórum na MK je verejné, čiže do fóra môže prispieť hocikto. Vaše názory budú vždy odlišné, a preto prosím, aby ste akceptovali názor každej užívateľky. Nie, aby ste sa urážali.
Prajem si, aby Vaše debaty prebiehali v pozitívnom duchu - aj keď nesúhlasíte s názormi iných, verím, že dokážete dať osobné pocity bokom a debatovať navzájom naďalej s rešpektom a konštruktívne.

Verím, že každá diskusia je najplodnejšia a prebieha bez zbytočných vyhrotených osobných konfliktov vtedy, ak si každý uvedomí, že aj keď s niekým nesúhlasím, snažím sa obracať sa naňho len s vecnými argumentami a nie hodnoteniami jeho osoby alebo zovšeobecneniami o “jemu podobných.”

Ak sa bude diskusia opäť uberať nesprávnym smerom, budem nútená ju uzamknúť.

Prajem príjemné diskutovanie,

Ďakujem
Adminka fóra