Ako si stiahnem zadarmo Word do počítača?

bea282
26. jún 2020

Ahojte, kupili sme novy počitač a stiahli sme word a ostatne kancelarske subory ako je napr este excel alebo power point. Po par dnoch subory prestali fungovat a začalo pisat, že to treba platit a tak sa chcem spytat či mi nevie niekto poradit ako sa to da stiahnut aby to išlo zadarmo pretože si nemyslim ze sa za to musi platit. Na starom počitači to išlo zadarmo.

s_a
26. jún 2020

Musí sa za to platiť.. Stiahnuť sa dajú nelegálne verzie, alebo môžete kúpiť na ebay do 10 €

kitycat
26. jún 2020

Skus keď tak Open Office je zadarmo je to taka cheap verzia

berenika39
26. jún 2020

Ahoj, nic není zadarmo. Někdo to musel vytvořit, někdo to musí s určitými náklady provozovat, hraj fér. Platíš za službu...představ si, že jsi majitel - autor té služby - dávala bys to zadarmo? Jasně, obejít se dá všechno, ale ....Ty bys něco vytvořila, investovala do vývoje, do provozu a pak to dala ostatním zadarmo? Tipuji, že ne🙂. Zaplať normálně, nebo nech být...

lenkamatkova
26. jún 2020

Áno, musí sa to zaplatiť, teda legálne kúpiť. Inak, niektoré školy ponúkajú pre svojich študentov celý office balíček zdarma, skúste sa informovať v škole 🙂 Ja som takto fungovala na výške...

cickamon
26. jún 2020

😀 noo neviem ci bol microsoft office niekedy pristupny aj zadarmo 😀 poslednych 15 rokov urcite nie ... ale da sa cracnut nelegalne ale musis vediet ako, a popri legalnom windowse co momentalne dokaze kontrolovat vsetko v pc aj ked to nechces by som asi neriskovala, obzvlast kedze sa asi v pc velmi nevyznas...takze bud si niekoho na to najdi, kto ti da aj windows doporiadku aby ti neaktualizoval veci a nekontroloval nelegalne stiahnute programy alebo pouzivaj open office... hej ozaj aj vysokoskolaci maju pristup vzdy na rok zdarma ked maju isic platny

bea282
autor
26. jún 2020

@kitycat dcera nemoze mat tento subor pretože v škole pracuju s word atd

berenika39
26. jún 2020

@bea282 Tak si to normálně kup.....to nejde?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika82
26. jún 2020

mam microsoft office 365 a platim to rocne 65e

lenuliatko84
26. jún 2020

Ano stojibto okolo 300 €na rok

nika82
26. jún 2020

este mozes taketo nieco https://sluzby.bazos.sk/inzerat/111683990/micro...
raz som to mala no aj tak to neslo

simonah73
26. jún 2020

@bea282 moja starsia dcera ma zo skoly pristup na office 365 (skola ma nejaku velku licenciu asi kupenu a kazde dieta ma vlastny pristup) okrem toho ma v pc uz tu spominanu Open Office co su vlastne tie iste programy s mensimi moznostami, co by pre skolacku malo stacit. aj druha dcera ma v pc open office. obom koncom roku upgradovala pocitace na 10windows a plus ja mam tiez platenu verziu na rok office 365.

judar
26. jún 2020

Jednoznacne odporucam open office je to omnoho lepsie nez world ktory sa furt serie a aby nebolo malo casto v nom nieco nejde aspon moje skusenosti

alienkami
26. jún 2020

@bea282 Aj OO ukladá vo Word formátoch. Len si na to treba dávať pozor pri ukladaní a zmeniť formát.

nelca84
26. jún 2020

Daju sa kupit aj aktivacne kody z druhej ruky, ja som tak kupila wiindows za 25e, pohladaj

lintu
26. jún 2020

Dcéra potrebuje robiť priamo v prostredí Microsoftu? Ak áno, škola by im mala také niečo zabezpečiť. Microsoft naozaj nie je zadarmo a dá sa predpokladať, že nie každý si ho bude môcť zaobstarať. Ak škole ide len o čítanie textu či nejaké projekty, na to postačí aj ten OpenOffice.

79viktoria79
27. jún 2020

@bea282 to aj chlieb v obchode ukradnes,ked ho budes chcieť? nechápem takéto rozmýšľanie

qetka
27. jún 2020

@bea282 v open office vies pracovat s rovnakymi subormi ako vo ms office. Preco by ho musela mat za to, ze ho ma v skole? Otvoris/ulozis v nom dokumenty v rovnakom formate - docx, xlsx...

simonah73
27. jún 2020

@lenuliatko84 zase neprehanaj. nepotrebuje tu najvyssiu business verziu. verzia, ktora by jej mala stacit je do 100e

simonah73
27. jún 2020

@alienkami a keby aj nevedel. office v skole by urcite zvladol otvorit dokument z OO.

majkeel
27. jún 2020

Stiahni si nejaky aktivovany MS office z ulozto.sk, Microsoft kvoli tebe neskrachuje, zivia ho aplikacie pre firmy a cloudy. Inak jedine kupit alebo spomenuty open office.
Zakladne produkty ako windows, office, antivir by mali platit firmy, fyzicke osoby by ho mali mat zdarma, pripadne by mohli byt platene z reklamy.
https://ulozto.sk/hledej?q=ms+office
Popros niekomu, co sa v tom vyzna. Aby si netrafila na nejaky zavirovany soft. Aktivatory su casto zavirene.

lenuliatko84
27. jún 2020

@simonah73 my sme kupovali za 300 preto nepoznam ine ceny.napisala som kolko stala nasa,nic viac nic menej

adelakom12
27. jún 2020

@bea282 nemozes si to stiahnut bez platenia, bohuzial, potebujes na to kluc, tak ako aj na ESET napriklad.. ale, existuju alternativy - prvaá : open office - podla mna bullshit.. neznasam to. doslova. druhá - google sheets, google docs ! topka, fakt, automaticky save, ked ti spadne system nevadi, otvoris na kazdom zariadeni.. ide to online aj offline.. proste top

ankasek
27. jún 2020

@bea282 To nie je pravda. Škola nemôže nútiť pracovať vo worde. Musí zohľadniť, že nemáte Word. Na to nemá právo

danielahamar
27. jún 2020

Tiež nás jedna učiteľka nutila na word počas pandémie, tak sme jej vymenovali ci všetko máme a word isto mat nebudeme, aj tak si išla tri mesiace svoje, lebo ona to proste chcela😬

bibistec
3. júl 2020

Na e bay sa dá kúpiť lacno oficiálna verzia ale nebol lo by lepšie natiahnuť Linux a všetky programy zadarmo? Za mňa je to ozaj lepšie lebo nemrzne a nepadá. Minule som robila na windowse a skoro som osedivela