ako ste si našli frajera alebo aspoň kamaráta v 16? Lebo ja nemám ani jedného kamaráta a už vôbec frajera a chcela by som mať aspoň kamaráta.
už máš 16? však pred pol hodinou si mala 15 🙊
@zuzanka.zuzu asi oslavuje narodeniny v presnu hodinu narodenia 😂
A na co si chces hladat frajera? Radsej sa pripravuj na svoje buduce povolanie 😉
Hmmm popdľa mňa to príde v ten pravý čas. Ako síliť to v tomto veku podľa mňa ešte nemá nejak zmysel
@zuzanka.zuzu ja nezakladajú rovnaké témy ak niekto založil tému tak to som nebola ja
A tvoje kamarátky/spolužiačky nemajú nejakých bratov, bratrancov,susedov, spolužiakov, ktorí by sa chceli tiež zoznámiť? Skús sa ich popýtať,alebo možno v nejakom športovom / turistickom krúžku by si stretla seberovnych chlapcov,ak ťa niečo z toho baví...
Nasilu to nepôjde. Môžeš skúsiť chodiť niekde, kde sa nachádzajú chalani(krúžky, športové podujatia,)ale bud si s niekym budete sympatickí a začnete sa kamarátit, alebo to nepôjde.
Ťažko. Vzťahy sa budujú nie hľadajú (co sa týka kamarátstva) ... a frajera 🤷🏼♂️ Skúsila si badoo? Tinder?
Môj brat má tiež 16rokov a stále fňuka že si nevie nájsť babu. No on sedí doma pred hrami tak neviem čo si myslí že či ho baba prepadne doma že tu som alebo čo 🤦 že on chce ale nevie kde má hľadať.
Napíš do súkromného poviem viac