Ako si nájdem kamarátov?

24. feb 2021

Ahojte som z zoho smutna mam iba 2 kamosky aj tie na mna kaslu iba si piseme von nechodime kedysi sme chodili ale to uz davno. Pride mi ze kazdym rokom mam co raz menej a menej kamaratov. Pride mi ze ma nikto nema rad. Je mi zo seba doslova zle pretoze mam pocit ze ja som asi nejaka vadna alebo co vsetko dokazim co sa len da. Kazdy vztah. Vzdy ked ma niekto spozna viac zo zoaciatku sa so mnou bavi no potom nieco asi pokaslem. Pomozte mi

babulka97
24. feb 2021

A koľko máš rokov ?

autor
24. feb 2021

@babulka97 15😐

annamaria4
24. feb 2021

staci mat par dobrych kamaratov! a netreba sa snazit silou mocou mat vela, lebo to nerobi dobrotu. a teraz este ked je takato situacia, tak sa ani neducujem. nemas proste kde spoznat nove kamaratky, kedze vsetci sme len doma zatvoreny

autor
24. feb 2021

@annamaria4 ano ano staci mi par len proste 🙏takych ktory bi ma chapali a brali ma taku aka som. A ak mam povedat pravdu tak s nikym si moc dobre nerozumiem asi iba so sestrou. Kedysi som mala jednu uzasnu kamosku ale ona sa casom zmenila a ako sme sa prestali bavit

miskakyska
24. feb 2021

jankus? 😀

autor
24. feb 2021

@miskakyska?? 🤔

prvosienka7
24. feb 2021

Kamaráti sa nemerajú kvantitou ale kvalitou. A dôvod prečo sa nestretávate je covid?

autor
24. feb 2021

@prvosienka7 no praveze este ked sa stretavat normalne mohlo sme von nechodili a chodili von s inymi

diana999
25. feb 2021

A odkiaľ si?

autor
26. feb 2021

@diana999 z okolia trencina

hell_kitty
27. feb 2021

deje sa to aj mne 🤷🏻‍♀️ ja luďom nedôverujem

oooieo
28. feb 2021

Ahoj. Z kadiaľ z Trenčína si?