Ahojte píšem cez mamin účet na modrom koníkovi som jej dcéra mám 14 a chcela by som zistiť ako si môžem zarobiť peniaze na nejaké veci
Vďaka nemáme veľa peňazí ako rodina a ocka už nemám 😭
@gvbnnmbm moja dcéra si tiež zarába roznašaním letákov. Je jej 12 a je to napísané na manželovi.... Alebo si ju, a jej kamošky občas zavolá starostka aby pohrabali lístie a tak... A dostane peniaze. Ale samozrejme s tým musí súhlasiť rodič... A keďže ma v škole dobrý prospech, tak prečo by si nemohla privyrobiť? 😁
No oficialne pomocou rodicom. Nic ine oficialne nie je mozne. Potom jedine dohodnut so susedmi pomoct, upratat, psa vyvencit...
Možno skúsiť inzerát cez domeliu , doučovanie a pomoc v domácnosti.
teraz sa uskromni a radsej sa venuj uceniu. V buducnosti sa ti to oplati.
Ja mám 16, toto leto sa už chystám oficiálne na brigádu no doteraz som chodievala cez leto zbierať hríby, čučoriedky, bylinky, ak máš blízko prírodu, tak toto určite využi 🙂, alebo ak si kreatívna tak skús niečo vyrábať, môžeš maľovať obrazy, vyrábať náramky, maľovať krabičky, dá sa vymyslieť hocičo,držím palce 🙂
@barbora546 ďakujem skúsim
@sascchullla ďakujem
@gvbnnmbm Moj syn roznasa letaky ma 15. Oficialne brigadovat mozes az od 16. No zmluvu daj na babku, dedka ak su na dochodku