Ahojte, ako sa dnes darilo vasim 9takom? Zvladli prijimacky v pohode, klude a bez stresu? Sadli im testy? Aj moja dcera dnes bola, ma dobry pocit, robila na zdravotnicku, ale je tam sialeny naval, tak som zvedava, ake rozhodnutie pride o 2 tyzdne.
Ahoj kam išla na zdravotnú?
prijimacky robili aj mali drobci - piatacikovia
@primadona Skalica 🙂
Aj moj syn dnes robil na zdravotnicku. Slovina vraj v pohode ale z bio boli zakerne orazky. Tak uvidime 🫣
@liliana363 no pozri ju betarku 🤣
Drzim palce vsetkym detom🤞🤞🤞
@guudy Dakujeme 🙂
Dievčatá a aké boli otázky na zdravotníckej škole? Moja je siedmacka, tiez chce ísť. Učili sa sami doma z učebnice pre 7 ročník?
@gabika99 u nas dost tazke. Z ludskeho tela bolo malo. Inak boli tam aj rastliny. Napr. otazka: z akych byliniek si urobite caj proti boleti hrdla? Alebo ake rastliny sa pouzivaju v kozmetike? No hnusne otazky, syn ich nevedel. Podla mna, su to otazky zo zivota a nie na prijmacky pre 15 rocne deti na zdravitnicku.
Dcéra bola na zdravotnej v KE, že slovenčina ľahká ale z biológie bola trochu nahnevaná, že boli asi 3 otázky ktoré vôbec v učebnici neboli a to dosť zákerne. Tam boli otázky len zo 7 ročníka ľudské telo.
Moja dcéra robila prijímačky na bilingválne gymnázium anglické a na obchodnu akadémiu je prijata bez skúšok.
Ale už teraz vraví ze bude mat dilemu ak ju náhodou príjmu aj na bilingval tak že čo si vybrať. Vaše názory?
@mima22 na obchodnú berú bez prijímačiek? Ťažká dilema, možno vezmite do úvahy, že ak ide z deviny, bilingvalom rok stratí, resp. o rok dlshie bude študovať a potom je treba ísť na VŠ. Z OA môže rovno robiť a ak chce VŠ tiež alebo si dorobiť diaľkovo popri práci. Na aké bilingválne robila prijímačky?
môj je flegmoš. takže pohoda.
tiež bol na zdravotníckej dnes-TT