Ako sa dnes darilo vašim deviatakom na prijímačkách?

2. máj 2024

Ahojte, ako sa dnes darilo vasim 9takom? Zvladli prijimacky v pohode, klude a bez stresu? Sadli im testy? Aj moja dcera dnes bola, ma dobry pocit, robila na zdravotnicku, ale je tam sialeny naval, tak som zvedava, ake rozhodnutie pride o 2 tyzdne.

mondolina
2. máj 2024

môj je flegmoš. takže pohoda.
tiež bol na zdravotníckej dnes-TT

primadona
2. máj 2024

Ahoj kam išla na zdravotnú?

gelifil
2. máj 2024

prijimacky robili aj mali drobci - piatacikovia

autor
2. máj 2024

@primadona Skalica 🙂

draculla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
draculla
2. máj 2024

Aj moj syn dnes robil na zdravotnicku. Slovina vraj v pohode ale z bio boli zakerne orazky. Tak uvidime 🫣

autor
2. máj 2024

@mondolina @draculla Drzim palce, aby boli synovia prijati 🙂

tykat
2. máj 2024

@draculla pobavila si ma 😀 syn dracully na zdravotku 😅

liliana363
2. máj 2024
tykat
2. máj 2024

@liliana363 no pozri ju betarku 🤣

guudy
2. máj 2024

Drzim palce vsetkym detom🤞🤞🤞

autor
2. máj 2024

@guudy Dakujeme 🙂

gabika99
2. máj 2024

Dievčatá a aké boli otázky na zdravotníckej škole? Moja je siedmacka, tiez chce ísť. Učili sa sami doma z učebnice pre 7 ročník?

draculla
2. máj 2024

@gabika99 u nas dost tazke. Z ludskeho tela bolo malo. Inak boli tam aj rastliny. Napr. otazka: z akych byliniek si urobite caj proti boleti hrdla? Alebo ake rastliny sa pouzivaju v kozmetike? No hnusne otazky, syn ich nevedel. Podla mna, su to otazky zo zivota a nie na prijmacky pre 15 rocne deti na zdravitnicku.

marse
2. máj 2024

@draculla a aky odbor mal syn? Dcera tiez hovorila ze z tej bio 7.r nic moc otazky

draculla
2. máj 2024

@marse prakticka sestra

keiko33
2. máj 2024

Dcéra bola na zdravotnej v KE, že slovenčina ľahká ale z biológie bola trochu nahnevaná, že boli asi 3 otázky ktoré vôbec v učebnici neboli a to dosť zákerne. Tam boli otázky len zo 7 ročníka ľudské telo.

draculla
2. máj 2024

@draculla a tiez otazka: Ake choroby sposobuju virusy? Ake choroby sposobuju virusy? No hrozne nieco

draculla
2. máj 2024

@keiko33 no my sme mali viac takych co v knohe ani neboli. Skor zo zivota

keiko33
2. máj 2024

@draculla dcéra nemala zo života, ale náročné lekárske výrazy, ktoré neboli vôbec v knihe.

staleja
3. máj 2024

@gelifil áno veru, aj my sme boli. Deti boli krásne, tie vyľakané pohľady a veru niektoré aj plakali

gelifil
3. máj 2024

@staleja juuuuuuuuuuuuj, chudatka, to nem dobre

gabika99
3. máj 2024

@draculla hlavne, že majú napísané na odbor praktická sestra, biológia 7 ročník

draculla
3. máj 2024

@gabika99 boli sme na dni otvorenych dveri na zdravotnickej skole, az tam nam povedali, ze to nebude len ludske telo ale aj rastliny. Syn sa ucil krytosemenne, nahosemenne, opelovanie....ale uplne ine otazky tam boli.

mima22
4. máj 2024

Moja dcéra robila prijímačky na bilingválne gymnázium anglické a na obchodnu akadémiu je prijata bez skúšok.
Ale už teraz vraví ze bude mat dilemu ak ju náhodou príjmu aj na bilingval tak že čo si vybrať. Vaše názory?

bleelka
8. máj 2024

@mima22 na obchodnú berú bez prijímačiek? Ťažká dilema, možno vezmite do úvahy, že ak ide z deviny, bilingvalom rok stratí, resp. o rok dlshie bude študovať a potom je treba ísť na VŠ. Z OA môže rovno robiť a ak chce VŠ tiež alebo si dorobiť diaľkovo popri práci. Na aké bilingválne robila prijímačky?

mima22
8. máj 2024

@bleelka ked napísala monitor nad 80% tak nam prišlo že je prijata
Na anglické bilingválne gymnázium robila. A zajtra ide ešte robiť na obchodnu akadémiu bilingválnu. Potom už len čakať na výsledky

bleelka
8. máj 2024

@mima22 jej, na Dudovu? Tak to sa stretneme 😁 Veľa šťastia. Gympel ktorý konkrétne? A na ktorú OA je prijatá? To máte super, keď už je niečo v suchu. 👍

mima22
9. máj 2024

@bleelka my ideme do Trenčína? A vy?

mima22
9. máj 2024

@bleelka gymnazium Bánovce nad Bebravou a obchodna akadémia Trenčín