Ahojte, prvykrat idem na Vencek (som rodic). Viete mi povedat, ci je obvykle dat napr kvety dcere alebo triednej ucitelke? Viem, ako bude prebiehat program, ale toto nejak ostalo nezodpovedane.
Dakujem
Nič také sme neriešili, zaplatil sa poplatok a oni si všetko riešili z toho...kvety dávali deti na začiatku, ako sa píše aj vyššie...neviem ako máte postavený program, ale u nás priestor a ani možnosť dávať kvety či dary deťom nebol vôbec, ani by to tam nebolo kde opatrovať. U nás sa napríklad ani rodičom nedávali kvety.
nie, neriesis nic, len sa pekne oblecte 🙂
čo viem tak neriešili nič na venčeky iba boli pekne nastrojení, ale neviem o tom že by sa dávalo niečo deťom alebo učiteľkám.
Vdaka za odpovede.
Napr po vyznamnejsom koncerte ZUS (napr po absolventskom a pod) sme dcere davali kyticu. Tak zistujem, ci nie je pri prilezitosti Venceka podobna zvyklost ;)
Tyvole, čo to je venček?
Absolútne nič neriešiš, tam nejde o teba 🙂 Žiaci dávajú kvety, majú na starosť vlastne všetko, aj výzdobu myslím, ty tam ideš ako rodič, čiže ideš sa len zabávať a nič iné. 🙂
@thirstymonk ty vole, vies pouzivat google? Je to uspesne zavrsenie tanecneho kurzu... taka "slavnost" 🙂 ukazka toho co si sa naucil.
@ivanakal tyvole, ta si vygoogli vencek, co ti asi tak najde 🤦
@thirstymonk skus sa zamysliet.. ked napise ze ide na vencek, tak je to asi udalost, nie zakusok 😀 staci zadat vencek udalost, a hned ako prvy prispevok mas svoju odpoved.😉
@ivanakal Môže to byť ešte náhrobný veniec atď :D Nikdy som o ničom takom nepočul, ta zato sa pýtam :D
Ja ako synova mama som mu kupila ,kyticu pre partnerku...to sa hodí.(gavalier),ináč na vsetko ostatné sme sa skladali spoločne.
Nechápem tvojej otázke, kvety triednej učiteľke dávajú žiaci, ty tam chces dať kvety dcére? Kedy? Pri akej príležitosti? Snažím sa pochopiť ako si to predstavuješ
U nás to funguje tak že na začiatku sú príhovory, dajú sa kvety učiteľom a je učiteľský tanec a potom je zase príhovor k rodičom dajú sa kvety im a je rodičovský tanec