Ahojte mám 12 rokov mám izbu s bratom a lezie mi na nervy ako mám presvedčiť rodičov aby mi ju urobili ?
Prosím pomôžte 🥺
@onedaynick áno plno
@liuskaaaa tak potom zrejme si sadnúť s rodičmi, dohodnúť podmienky - neviem ako ste na Tom finančne ale ak ju veľmi chces, ponúknu že sa uspokojis s nábytkom ktorý máš a pomaly si na niečo našetris, teda asi tak by som skúsila ja. Už keď budeš mať izbu, všeličo sa dá zohnať do nej za susedské ceny...
@katkaseiner
@katkaseiner ďakujem
predpokladam, ze byvate v dome a mate urcite volnu nejaku izbu.... najlepsie je rodicov postavit pred hotovu vec, nie ze chces, ale je Ti napr trapne sa pred bratom prezliekat, ked mas svoje dni potrebujes viac sukromia, pridu kamosky chcete byt same....
navrhni si tu izbu aj so starym nabytkom, skrinu Ti vedia aj s postelou a stolom preniest zo spolocnej izby. urcite na FB okolia predavaju nabytok za polovicne ceny, vela ludi sa nabytku zbavuje. predpokladam, ze rodicia FB maju....
Čo robia na MK 12ročné deti? Mama vie,že si tu?
@janinah modrý koník má nejakú spodnú vekovú hranicu?
@zelenakobyla123 toto sa zu uz riesilo par krat a toto pisu dospele zeny s poruchou😀🤪
@liuskaaaa Ahoj Liuška, už si o tom s rodičmi hovorila? Aké boli ich argumenty, prečo nie? Brat je mladší? Koľko má rokov?
Skús ísť za rodičmi nie s tým, aby ti oni urobili izbu, ale že si ju urobíš ty sama. Ak máte viac vhodných miestností, jednu si vyber, premysli si, ako tam chceš mať nábytok, či môžeš využiť ten, ktorý tam je, alebo budeš potrebovať, aby ti pomohli presťahovať ten, čo máš v spoločnej izbe. Ukáž vlastnú iniciatívu, napríklad že si ochotná na tom makať, upratať tam atď. Keby rodičia nesúhlasili, tak si počkaj, kým budeš mať nejaký sviatok, potom to spomeň, že to by si chcela ako dar a nič iné ti už dávať nemusia.
@zelenakobyla123 ako matka by si tu pustila 12 r. Dcéru? Nech tu číta tie témy o sexe a iné " vhodné" pre jej vek???
@janinah niesom matka takže mi to je jedno
@zelenakobyla123 to som si aj myslela....
@janinah super, gratulujem ti, že sa ti potvrdila myšlienka, očividne je to tvoj životný úspech
A kolko ma brat rokov
Jarné prázdniny sú v plnom prúde 😁
Návrhmi rodičom, ako by si chcela, aby tvoja izba vyzerala z nábytku, ktorý s bratom máte (kým by sa nekúpila posteľ, spala by si na matraci) a opýtaj sa,či by to bolo možné. Mala by si tam mať písací stôl a stoličku. Potom by si pri sťahovaní priložila ruku k dielu. Bude sa musieť kúriť a svietiť v o jednej izbe viac.
@liuskaaaa a mate moznost/priestor na dalsiu izbu?