Ako prebieha tanečný venček?

1. máj 2021

Ako prebieha tanečný venček? Musíte už mať partnera alebo až na kurzoch si ho vyberáte (a čo keď nebudete mať žiadneho) a koľko to stojí? Na záverečnom vystúpení sú aj rodičia?

lindous
1. máj 2021

Nám to prišli ponúknuť do školy a dali sme sa na to väčšina triedy 🙂 bolo to super, na každej hodine sme sa striedali kto s kým tancoval a nakoniec sme sa rozdelili do dvojíc, v ktorých sme tancovali na venčeku ... mali sme viac báb ako chalanov, takže niektoré sme sa priestredali, každý naučený tanec sme tancovali v dvoch kolách, podľa toho ako sme boli dohodnutí a potom pri venčekovaní sme sa prestriedali a dali chlapcom venčeky, oni nám gorálky ....a áno, na záverečný ples sme si pozývali rodičov, partnerov, .. proste kohokoľvek, predávali sa na to lístky 🙂

autor
1. máj 2021

@lindous a mal tam každý svojich rodičov?

lindous
1. máj 2021

Myslím, že každý sme tam mali niekoho, ale netuším či to boli u každého rodičia 😅 ja som mala napríklad maminu a krstnú 🙂 je to taká malá stužková

autor
1. máj 2021

@lindous lebo práve moji rodičia sú rozvedení a chcela by som keď tak pozvať len maminu. A bol tam potom aj rodičovský tanec alebo tak? Ak áno tak s kým si tancovala?

lindous
1. máj 2021

Mali sme rodičovský tanec, ale neviem či to tak je vždy a všade a ten som na venčeku a aj na stužkovej tancovala s maminou a nebola som jediná 🙂 ak by vám to nebolo príjemné, možeš ho aj presedieť ... ale podľa mňa na tom nič nie je, je to pekné poďakovanie rodičovi, či už je to mamina alebo otec