Ako prebieha tanečný venček? Musíte už mať partnera alebo až na kurzoch si ho vyberáte (a čo keď nebudete mať žiadneho) a koľko to stojí? Na záverečnom vystúpení sú aj rodičia?
@lindous a mal tam každý svojich rodičov?
Myslím, že každý sme tam mali niekoho, ale netuším či to boli u každého rodičia 😅 ja som mala napríklad maminu a krstnú 🙂 je to taká malá stužková
@lindous lebo práve moji rodičia sú rozvedení a chcela by som keď tak pozvať len maminu. A bol tam potom aj rodičovský tanec alebo tak? Ak áno tak s kým si tancovala?
Mali sme rodičovský tanec, ale neviem či to tak je vždy a všade a ten som na venčeku a aj na stužkovej tancovala s maminou a nebola som jediná 🙂 ak by vám to nebolo príjemné, možeš ho aj presedieť ... ale podľa mňa na tom nič nie je, je to pekné poďakovanie rodičovi, či už je to mamina alebo otec
Nám to prišli ponúknuť do školy a dali sme sa na to väčšina triedy 🙂 bolo to super, na každej hodine sme sa striedali kto s kým tancoval a nakoniec sme sa rozdelili do dvojíc, v ktorých sme tancovali na venčeku ... mali sme viac báb ako chalanov, takže niektoré sme sa priestredali, každý naučený tanec sme tancovali v dvoch kolách, podľa toho ako sme boli dohodnutí a potom pri venčekovaní sme sa prestriedali a dali chlapcom venčeky, oni nám gorálky ....a áno, na záverečný ples sme si pozývali rodičov, partnerov, .. proste kohokoľvek, predávali sa na to lístky 🙂