Ako prázdninujú vaši 13 - roční pubertiaci?

6. júl 2022

Chodíte niekam napr. na výlety vlakom alebo podobne? Pri každej snahe nejako motivovať , mám odpoveď mne je to jedno.

Prosím o nejaké inšpirácie.

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
felycity
6. júl 2022

tak toto chvalabohu my nepoznáme, náš je nspeedovaná veverička, furt niečo chce robiť, behá s kamarátmi od susedov, so sestrou bol v kine ,potom susedka ich zobrala do kina, my sme ich brali na bicykel a ešte šťastný mi hovorí to sú prázdniny ešte som nemal ani chvíľku na seba 😅 ale k otázke, odkiaľ ste?, možno by bolo fajn, keby mal kamoša spolu s ním sa niečo organizovalo sem tam, nemá ani kamošov vonku okolo?

poohie
6. júl 2022

ved to je ten lepsi pripad, ked mu to je jedno, nakoniec ide, nie? tak co? 🙂
treba asi trochu aj znizit ocakavania v takom veku.

marhulka13
6. júl 2022

Môj ma iba 11 ale na akúkoľvek aktivitu mi odpovie, že ho to nudí, všetko je nuda. Pritom chodíme na výlety, dovolenky, no najlepšie mu je doma v bazéne. Tak keď nechce, niekedy ostane doma, no kvôli práci musí tráviť čas aj u babky. Takže aspoň ma zmenu

adkala
22. júl 2022

Tak moj bol ako obohrana platna, ze ten je v Grecku, ta je v Turecku, ta je na Kube a ten je na Cypre … a ze my nikam nejdeme. Tak ja na to: Jak by nie? Ved pojdeme k vode u nas na SR. 🤣🤣 Zak sa zdul. Avsak ked zistil, ze vlakom a ze ma zistit spoje a kupit listky, aj zabudol na more a sa veru aj potesil, ze som mu zverila tak vaznu ulohu. Som zvedava, ci dorazime do ciela a domov bez zachadzok. 😁

avanka
28. júl 2022

máme 2 chlapcov, 14 a 11,5.. od 29.6 do 10.7 skautský tábor, tam sa nám to trošku narušilo, lebo starší ochorel, tak týždeň ležal chorý doma, potom 4 dni chodili na deň k mojim rodičom, teraz sú od nedele na chalupe u manželových rodičov, tam boli 2 krát na kupku, vlakom v Trenčíne na Tarzánii, vozili vodu, s traktorom, chalupárske práce, karty, knihy. v sobotu si pre nich ideme, v stredu 3. augusta idú do tábora do 12.8 a 19 ideme do Chorvátska, vrátime sa 4 septembra. vždy majú medzi tábormi a aktivitami týždeň voľno, kedy oddychujú, čítajú, pozerajú telku, aj sa hrajú na pc.
každý deň chodíme na prechádzky, bicykel..