Chodíte niekam napr. na výlety vlakom alebo podobne? Pri každej snahe nejako motivovať , mám odpoveď mne je to jedno.
Prosím o nejaké inšpirácie.
tak toto chvalabohu my nepoznáme, náš je nspeedovaná veverička, furt niečo chce robiť, behá s kamarátmi od susedov, so sestrou bol v kine ,potom susedka ich zobrala do kina, my sme ich brali na bicykel a ešte šťastný mi hovorí to sú prázdniny ešte som nemal ani chvíľku na seba 😅 ale k otázke, odkiaľ ste?, možno by bolo fajn, keby mal kamoša spolu s ním sa niečo organizovalo sem tam, nemá ani kamošov vonku okolo?
ved to je ten lepsi pripad, ked mu to je jedno, nakoniec ide, nie? tak co? 🙂
treba asi trochu aj znizit ocakavania v takom veku.
Môj ma iba 11 ale na akúkoľvek aktivitu mi odpovie, že ho to nudí, všetko je nuda. Pritom chodíme na výlety, dovolenky, no najlepšie mu je doma v bazéne. Tak keď nechce, niekedy ostane doma, no kvôli práci musí tráviť čas aj u babky. Takže aspoň ma zmenu
Tak moj bol ako obohrana platna, ze ten je v Grecku, ta je v Turecku, ta je na Kube a ten je na Cypre … a ze my nikam nejdeme. Tak ja na to: Jak by nie? Ved pojdeme k vode u nas na SR. 🤣🤣 Zak sa zdul. Avsak ked zistil, ze vlakom a ze ma zistit spoje a kupit listky, aj zabudol na more a sa veru aj potesil, ze som mu zverila tak vaznu ulohu. Som zvedava, ci dorazime do ciela a domov bez zachadzok. 😁
máme 2 chlapcov, 14 a 11,5.. od 29.6 do 10.7 skautský tábor, tam sa nám to trošku narušilo, lebo starší ochorel, tak týždeň ležal chorý doma, potom 4 dni chodili na deň k mojim rodičom, teraz sú od nedele na chalupe u manželových rodičov, tam boli 2 krát na kupku, vlakom v Trenčíne na Tarzánii, vozili vodu, s traktorom, chalupárske práce, karty, knihy. v sobotu si pre nich ideme, v stredu 3. augusta idú do tábora do 12.8 a 19 ideme do Chorvátska, vrátime sa 4 septembra. vždy majú medzi tábormi a aktivitami týždeň voľno, kedy oddychujú, čítajú, pozerajú telku, aj sa hrajú na pc.
každý deň chodíme na prechádzky, bicykel..