Ahojte mam 16 rokov a som bisexualka...nic by natom nebolo keby ze nemam dievca.... Vsedci moji kamosi a kamaratky to vedia len neviem ako to mam povedat mame a rodine. Bojim sa ze moju orientaciu nezoberu. Prosim poradte ako im to mam povedat... :-/
@charlie1980 pocula som nieco o tom "trende" a otom ze je to teraz "in" ale ja som z modou nikdy nesla a myslim to vazne nie koli mode
Keď sa bojíš tak im to nehovor. Vydávať sa nejdeš, tehotná nie si a si už dosť stará na to aby si mohla mať priateľa alebo prípadne priateľku.
@touka myslím, že informovať ich o tomto stačí až vtedy, keď sa definitívne rozhodneš pre trvalý zväzok so ženou... Teraz máš proste kamošku a ak by aj k niečomu medzi vami došlo, tak ich aspoň neprekvapíš tehotenstvom 😀
Keďže teda nemáš úplne vyhranenú sexuálnu orientáciu, tak je kľudne možné, že o 10 rokov budeš mať manžela, dve deti a na toto budeš spomínať len ako na obdobie mladosti 😉 a nikto o tom nebude musieť vedieť... Mala som takú kolegyňu - presne v 16 experimentovala s dievčatami, dnes je mamina dvoch detí žijúca s mužom... Do spálne im nevidím, možno občas zavolajú nejakú kamošku, ale určite to nerieši s rodičmi alebo svokrovcami
@touka kym nemas vaznu priatelku, tak naco to riesit? Ja som domov doviedla len 2 muzov a za jedneho z nich som vydata. To medzitym nemusi mojich rodicov zaujimat.
Nnajskôr si utri mlieko z brady a potom studuj slovník cudzích slov.
Uz sa v skole velmi neuci.... Co nas caka cez prazdniny? 😉 😉 😉 😉 😉
lol povedz im ze si tehotna..nechaj ich chvilu v tom a potom povedz ze je to sranda ze maju stastie lebo sanca u teba je momentalne 0lova kedze mas dievca ..az sa spamataju tak im oznam i to ze sa to moze zmenit kedze si lezba len na 50 % takze stale maju sancu byt starymi rodicmi
Alebo nepovedz a mas vystarano, nemusis im vraviet ze ta kamoska co je furt u vas je trochu viac ako kamoska ;)
No znamky uzatvorene a uz sa to tu začina so super zaujimavo vaznymi otazkami....;))
@touka, podľa mňa to rodičom nemusíš ešte teraz hovoriť, pokiaľ to nie je nutné. Som presvedčená, že človek v 16tich už môže mať jasno vo svojej sexuálnej orientácii, ale tvoji rodičia ti podľa mňa ešte môžu vyčítať tvoju mladosť a že "je to len taký tvoj pubertálny úlet". Preto by som pokojne počkala do 20tky a povedala im to potom, keď ťa budú už zrejme viac vnímať ako dospelšiu. Máš tú výhodu, že aj keby si si našla priateľku, rodičom to nebude divné ani podozrivé, že tráviš veľa času s nejakou kamoškou. Nechcem ti tým radiť žiť v tajomstve a napätí, ale myslím, že tá debata s rodičmi bude isto stráviteľnejšia, keď im to povieš ako dospelá baba.
Nijak, a na na co?
@michala.s 😀
uz su prazdniny ??
Tak im to nehovor! 😎 😅 Niekedy je lepšie nevedieť
@nyusika - :D aj mna to napadlo
Povedz im to co citis ked to budes dusit budes sa trapit ked ta miluju prijmu to a pochopia s laskou... Dolezite je ako sa citis ty aby si bola stastna a spokojna v zivote
Máš 16 rokov, to je čas na tajomstvá......ľudia sa menia ani si nevieš predstaviť ako.
Nezaťažuj rodičov a rodinu....počkaj pár rokov. Ak by s tým prišli za tebou ako prví, že niečo počuli, potom sa rozhovoru asi nevyhneš. 😵
V 16tich? Žiadno.
Trolling is a art...
@touka Kludne mi napíš možno ti budem vedieť poradiť
aha vdaka vam všetkým za vase "úžasné rady" ja tu píšem seriozne važne a vy si myslite že si zás robim p*ču. A naozaj dakujem aspon tým ludom čo mi aspon trochu poradili 🙂
Ahojte..ako mam povedat rodicom ze som stratila penazenku ked som bola vecer vonku s kamaratkami (nepili sme ani nic podobne) ?..boli tam vsetky moje doklady..mam 15 a strasne sa bojim ..vopred dakujem za rady
No predsa normalne....ze to zacina byt modny trend a ty chces byt "in"😝Hlavne si myslim, ze v 16r uz s istotou vies, ze si bisexualna....ale to nevadi...pokial si len bisexualna, tak je to 50:50 a kedykolvek svoju orientaciu mozes proste "vymenit" a vsetko bude ako ma byt.