Pred týždňom som spala prvý krát u priateľa . Lenže ja sa bojím čo mi doma na to povedia keď im poviem že chcem ísť znovu . Ako to mám povrdať? Mám zachvíľku 18 a 2 roky priateľa
@januska12323 sme dohodnutý že môžem ísť až na druhý týždeň no ja chcem ísť teraz keďže mám volno
Keď máte dohodu rešpektovala by som to.
Prečo si sa s ňou tak vtedy dohodla? Vedela si že budeš mať volno
povedz, ze chces oslavit silvestra s frajerom a rodicia budu ajtak vediet, ze chcete polnocnu suloz a chlast, tak ta pustia, bo by doma mali ajtak len pohlad na odutu dceru, ked ta nepustia... A tatko ti mozno pribali par rad preistotu...
@egonsk ty si ťažký romantik 👍. AUTORKA, myslite na antikoncepciu.
Normálne to rodičom povedz, podľa mňa ti dovolia. Keď už ti uňho dovolili spať, nevidím dôvod, prečo by teraz nedovolili. Sú sviatky, vzhľadom k veku predpokladám, že ešte chodíš do školy a teraz máš prázdniny, vtedy by nemuseli platiť pravidlá, ako počas bežného roka. Vystihni vhodnú chvíľu, keď budú mať dobrú náladu a normálne sa opýtaj.
@h2 hej lenže ja im touto otazkou tak maximálne skaziˇ náladu a mi povedia či mi to nestačilo raz
Odkiaľ vieš? Veď doteraz si spala u priateľa len raz. Skús.
Ved logicky keď máš voľno, že chceš ist... Mohli by to pochopiť. Opýtaj sa, za to nič nedáš
@h2 Ano ale počúvala som 3 hodiny ako si dovoľujem že chcem u neho spat že nemozem a tak ďalej. Ja to už nezvládam jeden deň povedia tak a druhý inak
Mami, máme nejaký plán, návštevu na utorok večer ? Nie? Mám voľno, tak si chceme s Kubom urobiť pekný večer u neho, jeho rodičia vraveli, že ak s tým nemáte problém, tak ani oni.
Nie? Tak až o ten týždeň.
Áno? Ďakujem, ráno som doma.
Čiže 3 hodiny mali prednášku, ako im to vadí a potom ťa pustili? Niektorí rodičia asi chcú pôsobiť dojmom prísnych, tvária sa, ako strašne s tým nesúhlasia, aby si potom bola celá šťastná a vďačná, keď napokon dovolia. Keby ťa k nemu nechceli pustiť, tak by ťa nepustili vôbec. Čiže, ber to tak, že síce si vypočuješ nejaké tie reči okolo toho, ale potom ťa pustia. Ber to, ako daň, ktorú za to musíš priniesť. To zvládneš.
@h2 Ano lenže najprv sú kľudný potom príde ten deň a povedia mi Nie v žiadnom prípade. Že si to mám rýchlo vyhodiť z hlavy . Bojím sa ich na ro opýtať a vôbec neviem ako lebo rada by som bola s nim
No tak keď sa bojíš, tak už neviem, čo ti viac poradiť. 🤷♀️
Kasli na to dajte videohovor. Budte spolu cez den , doma sa aspon normalne vyspis. Hluposti riesis naozaj. Vobec na tom nezalezi z dlhodobeho hladiska.
@stvura asi nie, lebo 18-2=16.
Prečo sa bojíš? Normálne sa opýtaj kedy môžeš ísť znova.