Ahojte, prišla som si po radu
Som dva roky na strednej, ale stále mám v hlave jedného chalana, bývalého spolužiaka zo základky. Bola to moja prvá veľká láska. Viem, že som sa mu páčila, ale nikdy sa nesnažil a ja som nemala odvahu mu to povedať. Hrozne rada by som mu napísala, ale neviem ako. Nikdy som nemala frajera. Už som si s ním raz písala, ale bral to iba ako kamarátsky. Rada by som mu nejakým spôsobom naznačila, že sa s ním chcem viac zblížiť.
Prosím blbé komentáre si nechajte pre seba. Ďakujem za každú radu 🙂
Prosim ta nepocuvaj take hluposti, ako ti pise ☝️
Ved sa ho opytaj, ako sa ma, a zavolaj ho niekam von. Podla toho, ako na to zareaguje, mozes potom pokracovat.
@h2 bohužiaľ nie sme v kontakte, lebo býva a chodí do školy v inom meste. Viem, že som sa mu páčila, lebo mi to hovorili naši spolužiaci, a aj som to na ňom videla, ako sa po mne pozeral, ako sa správal pri mne a tak. Ale bola som vtedy ešte hanblivá a nesmelá. Pred pár mesiacmi som mu písala ako sa má, jeden večer sme si písali, poslednú správu mi olajkoval a už sa viac neozval. Ešte sa ma aj spýtal, prečo som mu napísala, že to nečakal....
mohol od zakladnej zmenit nazor alebo este pravdepodobnejsie - najst si iny objekt zaujmu, celkom bezne v tom veku. ale normalne by som sa opytala, ci by niekam nesiel (najlepsie mat nieco konkretne vymyslene) a uvidis... aj keby odmietol, aspon si sa o to pokusila... nie vsetko v zivote vyjde, ale to je uplne normalne, netreba sa z toho rucat.
@mynona111 Podla mna kludne napis a aspon uvidis, ci sa nechyti. Alebo zistis, ze teda nic z toho. Ja som bezne zvykla pisat byvalym spoluziakom a spoluziackam, ze ako sa maju, co nove. Len tak, kym sa tie vztahy nerozplynuli uplne.
prosím ťa , neponižuj sa....
kašli na neho, príde iný ktorý ti vyzná lásku po pár dňoch....🙂