Ako napísať chalanovi?

mynona111
2. nov 2023

Ahojte, prišla som si po radu

Som dva roky na strednej, ale stále mám v hlave jedného chalana, bývalého spolužiaka zo základky. Bola to moja prvá veľká láska. Viem, že som sa mu páčila, ale nikdy sa nesnažil a ja som nemala odvahu mu to povedať. Hrozne rada by som mu napísala, ale neviem ako. Nikdy som nemala frajera. Už som si s ním raz písala, ale bral to iba ako kamarátsky. Rada by som mu nejakým spôsobom naznačila, že sa s ním chcem viac zblížiť.

Prosím blbé komentáre si nechajte pre seba. Ďakujem za každú radu 🙂

deti95060810
2. nov 2023

prosím ťa , neponižuj sa....
kašli na neho, príde iný ktorý ti vyzná lásku po pár dňoch....🙂

vanilkovazmrzka
2. nov 2023

Prosim ta nepocuvaj take hluposti, ako ti pise ☝️

Ved sa ho opytaj, ako sa ma, a zavolaj ho niekam von. Podla toho, ako na to zareaguje, mozes potom pokracovat.

h2
2. nov 2023

@mynona111 Odkiaľ vieš, že si sa mu páčila, keď sa nikdy o nič nepokúsil a ešte aj, keď ste si písali, bral to len kamarátsky? Od konca ZŠ ste sa nevideli? Nepísali si? Môžeš mu skúsiť napísať len tak, nezáväzne, ako sa má. Potom uvidíš. Na tom nie je nič ponižujúce.

mynona111
autor
2. nov 2023

@h2 bohužiaľ nie sme v kontakte, lebo býva a chodí do školy v inom meste. Viem, že som sa mu páčila, lebo mi to hovorili naši spolužiaci, a aj som to na ňom videla, ako sa po mne pozeral, ako sa správal pri mne a tak. Ale bola som vtedy ešte hanblivá a nesmelá. Pred pár mesiacmi som mu písala ako sa má, jeden večer sme si písali, poslednú správu mi olajkoval a už sa viac neozval. Ešte sa ma aj spýtal, prečo som mu napísala, že to nečakal....

h2
2. nov 2023

@mynona111 A čo si mu na to napísala, že prečo si sa mu ozvala?

mynona111
autor
2. nov 2023

@h2 že sme sa dlho nevideli, chcela som vedieť ako sa má... a viac sa neozval

h2
2. nov 2023

@mynona111 Tak v tom prípade asi, bohužiaľ, nemá záujem. Možno je to tým, že ste každý v inom meste. Alebo sa na novej škole zapozeral do inej.

kiwi3
2. nov 2023

mohol od zakladnej zmenit nazor alebo este pravdepodobnejsie - najst si iny objekt zaujmu, celkom bezne v tom veku. ale normalne by som sa opytala, ci by niekam nesiel (najlepsie mat nieco konkretne vymyslene) a uvidis... aj keby odmietol, aspon si sa o to pokusila... nie vsetko v zivote vyjde, ale to je uplne normalne, netreba sa z toho rucat.

domkakvet
2. nov 2023

@mynona111 skus mu este raz napisat ako sa ma, co nove a podla toho uvidis co dalej.

mynona111
autor
2. nov 2023

@domkakvet to som myslela aj ja, ale bojím sa, že to bude brať tak, že ho otravujem. Keď sa už viac neozval

cervenaruza123
2. nov 2023

@mynona111 Podla mna kludne napis a aspon uvidis, ci sa nechyti. Alebo zistis, ze teda nic z toho. Ja som bezne zvykla pisat byvalym spoluziakom a spoluziackam, ze ako sa maju, co nove. Len tak, kym sa tie vztahy nerozplynuli uplne.

domkakvet
2. nov 2023

@mynona111 tak ked to bude tak brat, uz sa viac neozves.