Ako mám zaujať chalana, keď sme doma?

5. feb 2021

Ahojte chcela by som strasne chodit s jednym chalanom a mam aj pocit ze on bol do mna ked sme boli v skole len teraz sme doma a neviem co mam robit aby som ho zaujala.

zuzana18072020
5. feb 2021

musis si pockat...

tatiana1329
5. feb 2021

Napis mu

karhu
5. feb 2021

hlavne neposielaj odvazne foto😈

autor
5. feb 2021

@karhu to určite nie😂

autor
5. feb 2021

@tatiana1329 no ked od mi vkuse pise o ulohy pride mi zo blbe

martinkatinka
5. feb 2021

Jaj, to si TY s tymi ulohami... Dufam, ze si mu ich uz prestala davat, lebo ta len vyuzival.

karhu
5. feb 2021

z debaty o ulohach zmen temu na jeho hobby..a to rieste kym sa nenamota, potom sa bavte o spolocnych zaujmoch a kym nas pustia von budete mat dohodnuty spolocny vylet/rande

..ci ma fakt zaujem zistis, ked mu nedas par krat ulohy, ak sa ozve aj tak, tak ma zaujem, ak nie, tak ta fakt len vyuziva na ulohy🙂

martinkatinka
5. feb 2021

@karhu uz to tu riesila... Chalan chce iba ulohy....

thewitch
5. feb 2021

Tak ak chce lwn úlohy sa kašli naňho napokon zistíš že do teba nebol... Ale ako zase sa dozvediet že ich mal len ta otravoval aby ste si písali... Ktovie

autor
5. feb 2021

@thewitch skor to prve myslim ze keby chce aby sme si pisali tak aspon napise ako sa mam alebo tak ale on vzdy iba ulohu

thewitch
5. feb 2021

Tak naňho kašli dievča 🙂 načo sa budeš vnucovať niwkomu kto ťa len využíva? Nakoniec tu potom skončíš a prispevkom ako ťa využil a odkopol tak si radšej šetri srdce a zabudni naňho lebo si zbytočne ublizuješ

tatiana1329
5. feb 2021

No jako neviem o akej teme baby pisali a len som si precitala par komentov od dievcat. ALE ak je pravda ze ti pise len o tie ulohy bez nejakeho uvodu stylom: "ahoj ako sa mas. Co mas nove." a podobne, v prvom rade aj ked sa ti paci velmi moc prestan mu tie ulohy posielat!!

autor
5. feb 2021

@tatiana1329 ano uz som prestala

tatiana1329
5. feb 2021

To je dobry zaciatok. Teraz iba uvidis ci ti napise aj sam od seba alebo pisal len kvoli uloham.

leuchtturm
5. feb 2021

ak o teba nema zaujem, tak ho uz nezaujmes nijak. Investuj svoju energiu radsej do niecoho uzitocnejsieho.

misulkar
5. feb 2021

Aká doba, také rande: zisti či má test, nie je v karanténe a pozvi ho na povolenú prechádzku do prírody 😁😉

Ale inak, ak chalan nemá záujem, môžeš sa aj o zem hodiť a poskákať po sebe, bohužiaľ.
Investuj čas a energiu radšej niekam inde, kde to má zmysel (a prináša to ovocie).

babydesire
5. feb 2021

Autorka,,daj nam sem jeho fb a mu pisneme ze nech uz nepyta ulohy ale rande,lebo nemozes kvoli tomu spat 😍😍😍

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuchtturm
6. feb 2021

@bennn este pribere a nebude ju chciet uz nikto. Nech si za to pyta radsej prasule.