Dobrý deň, veľmi by som si prial/a ísť na prespávačku ale bojím sa reakcie mojich rodičov. Viete mi prosím niekto poradiť. Vopred ďakujem ❤️
No ja mam kamaratku ktora v tomto veku bola u frajera a to v uplne inej krajine.. zavisi ako si zrely, ci ti rodicia doveruju. Prespavat ku kamaratom chodia ale aj menšie deti. poznam take
@voldy6591 tak poupratuj dom, alebo byt.....pripadne upec jednoduchý koláč...urob niečo navyše a potom sa spytaj rodičov?
Máš 17 pomaly dospelá ja ze mas 14 🙂))) normálne idem ku kamoške spat v takom veku som už dávno prespavala u kamosiek😂
No, asi ti rodicia neveria. Ak je to tak, tak ich neobmakcis.
Čoho sa bojíš? Nesprávajú sa k tebe dobre alebo nie si zdravá? Veď už budúci rok si dospelá. Ja som sa v tom veku už nepýtala len oznamovala: budúci týždeň v piatok pôjdem ku XY a vrátim sa xx, potrebujete niečo kým odídem?
17 ročná sa nemá prečo báť. Tam je asi nejaký iný problém
Moje deti chodia ku kamarátom od škôlky spávať od 5-6 rokov takže problém bude niekde inde
@voldy6591 Nuz.. musis sa ich na to opytat.. mne v 17 nedovolili ist s kamoskami na chatu. Slusne baby, ale aj tak ja jedina som nemohla ist. Takze.. tak.. Ale opytat som sa normalne opytala. Aj ked som potom bola strasne sklamana a nahnevana, ze mi to nedovolili. Doteraz to sice pocitujem ako krivdu, ale zaroven rozmyslam, co spravime, ked s takym dacim vyrukuju nase decka ( 12 a 14 aktualne). Byt rodicom totiz nie je lahke.... Clovek vela pochopi, az ked sam tie deti ma...
Ty vsak najlepsie poznas rodicov, z toho ale, co pises, mam pocit, ze su prehnane prisni ci uzkostlivi, ked sa bojis opytat.
Ani mňa nechceli nikde pustiť a to som mala viac rokov...v škole sa mi smiali... neuzila som si nič....a to som ani nefajcila, nepila...otcove bolo iba doma sedieť, pomáhať, nikde nechodít...mohla som byť slušná akokoľvek......neskôr som zistila ze to premenilo z toho, čo povyvadzali oni ako za mladi...chvalabohu potom som sa osamostatnila a už bolo fajn....doma ostal ešte brat, ten sa poddal...ma 35 a býva s našimi...darmo ho teraz posielajú vonku, nájsť si niekoho...už je taky domased...
Môj 16 ročný syn ide práve na prespavacku ku kamaratovi. Ale najprv prišla jeho rodina ku nám a zoznámili sme sa.
Ja som myslela, ze sa pyta 10 rocna. V 17.tich som bola s frajerom v Grecku na dovolenke 😀
A kolko mas rokov?