Ahojte.
Chcem sa spytat na vas nazor na takuto osobu a ci by ste sa vy osobne dalej s nou bavili.
Ide o moju spoluziacku, s ktorou sme si na zaciatku studia celkom sadli a pomahali si, ja som jej vzdy, ked som mohla, posielala rozne materialy, alebo jej pozicala, ci darovala svoje, taktiez som jej velakrat robila psychicku oporu pred skuskami, pretoze je taka labilnejsia a pred vacsou skuskou sa zvykne dost rutit. Tiez som ju kedykolvek vypocula, ked potrebovala, proste taky kamaratsky vztah.
Zacala som si vsak casom uvedomovat, ze je ina v sukromi a v spolocnosti. Dost ohovara ostatnych spoluziakov, asi s kazdym ma problem, no v realite sa s nimi vykecava, bavi a smeje ako keby nic. Az je to zarazajuce, ked vam tyzden predtym povie, ako ich nevie vystat a potom sa s tymu istymi ludmi bavi.. A co ma najviac zarazilo, ked sa poslednu dobu tvari, ako keby jej je za tazko ma aj pozdravit, naposledy ma uplne odignorovala… to ma dost zamrzelo a zacala som sa nad nou tak viac zamyslat, ze ci by som sa od nej nemala radsej odstrihnut kvoli tomu, aka je. Dost som jej vzdy pomahala a ona vyzera, ze si to nevazi a pride mi, ze je riadne falosna. Co by ste robili na mojom mieste?
Prestala by som sa s ňou kamaratit
Keď je jej zaťažko pozdraviť sa ti, možno ohovára aj teba za tvojím chrbtom. Asi by som eliminovala kontakt s ňou a sústredila sa na budovanie priateľstva s niekým iným.
faloš, tiež by som ju ignorovala
a preco je vlastne Tvoja kamaratka?
Tak nabudúce, keď bude čosi potrebovať alebo sa bude chcieť vyrozprávať, ignoruj ju Ty ... načo Ti je taká kamarátka? ... nájdeš si kopu iných, ktoré za to budú stáť.
@cookie29 Tak zo zaciatku bola, ked sme sa zoznamili, bola dost mila a ako som pisala, pomahali sme si.. tieto ostatne vlastnosti, ktore ma zarazili, som si vsimla az pred casom…
Stačí keď jej nepožičias materiály a hneď zistíš, že ste kamošky ani nikdy neboli.
Tak a teraz vieš aká je ,treba sa od takých ľudí držať ďalej
Poznám podobny pripad...a mne je veľmi ľúto ako sa vedia tieto decka takto chovat,pretvarovať ...len preto aby lepšie zapadli medzi väčšinu spolužiakov...zapredavaju vlastny charakter!!!Ukaz ,že si osobnosť,ktorá si stojí za svojimi názormi,takú kamarátku nepotrebuješ!A inak bud rada,že sa prejavila 🫠😉
bud si ista ze ako hovori o inych pred tebou hovori o tebe s nimi. odstrihni sa od nej ale bud si ista ze ta bude ohovarat este viac takze dufaj ze ti to neznici povest.
Našla by som si inú kamosku