Ahoj poznáte nejaké aplikácie alebo ako blokovať syn to začal navštevovať ďakujem
telefon --- android family link, iphone - cas pred obrazovkou. Cez to vies riesit aj macbook, ucty vies nastavit ako detske, notebook s win neporadim, taky nemam
nechaj ho zit. niektori sa tu tvaria akoby to v zivote nerobili. cim viac budes zakazovat, tym horsie to v buducnosti bude. vedz, ze dnesne deti vedia aj vseliake rodicovske kontroly deaktivovat, bola som taka ista 😂
a ked bude chciet, dohlada si to inym sposobom.. 🙂
Nebolo by lepšie sa s ním porozprávať? Vysvetliť prečo to nie je správne. Blokovanie nič nevyrieši ak bude chcieť pozrie si to inde.
Tak je rozdiel ci ma syn 8 al 16 nie?
ja som uprimne tieto veci spoznala v 8 rokoch. som typ ktory vynural vsetko. bola som tak prefikana ze som vedela co mam ako spravit aby sa na to neprislo. zijem a fungujem, mam 21 😅
myslim, ze by som taketo veci u svojho dietata ani neskumala, ani nehladala.. keby vidim, ze s jeho osobou to nieco robi, (menil by spravanie,nazory,postoj…) potom by som to riesila. ak by fungoval normalne tak nemam problem. ale to je moj nazor.
Myslíš v telefóne alebo v počítači? My sme ako deti mali na počítači rodičovský zámok. Tuším sa dá niečo také aj v telefóne urobiť len neviem ako. Skús nájsť niekoho kto sa vyzná.