Akné - mastička Belakne

420nufko123
12. apr 2017

Ahojte
Už som sem pisala o problemoch s akne...
Odporucam mastičku Belakne! Mne to strasne pomohlo odcervenalo mi to plet a zmizlo mi akne nie samozrejme vsetky ale uz vidim zmenu... Kedze ma akne trapi od 15 tak som rada ze som nasla produkt ktory mi pomohol!!. 🙂 samozrejme na kazdeho to moze inak ucinkovat 🙂)

marietuska
12. apr 2017

ja odporúčam na akné, mala som to naozaj strašné roky, príšerné hnisavé vyrážky, jednoznačné propolisovú tinkturu potierat pred spanim kazdy den pol roka rok, stale proste...za mesiac bolo po akne

mokoo
12. apr 2017

Ahojte aj ja man problem s akne, chodim.kozmeticke na chem peeling, snazim sa ako mozem, ale najviac ma trapia flaky po akne, neviete cim by som ich odstranila?

blahowoman
12. apr 2017

@marietuska kde by som ju prosim Ta dostala? Dcera 12r ma sialene akne 😟😟.

marietuska
12. apr 2017

@blahowoman mne toto jedine pomohlo, vyskusala som XY pripravok od fran. madar. kozmetiky az po neviem co od lekárov, antibioticke,a nic mi nepomohlo, neikedy az zhoršilo, nevedelasom si rady,citila som sa menejcenna, otrasne som to mala, celych 7 roko, v puberte,az kym som nevyskusala propolisovu tinkturu dat na vattu a kazdy večer po umyti tvare potierat riadne ,vysuchat tie jazvy a akne..uplne suchat...nielen prikladat...a takto za mesiac vylsedky uvidite, kupit ju dostaneš vsade, ci uz v bio predajni, lekárni, alebo v lepsej drogerke, alebo vo vcele, to je specializovana predajna, neviem odkial ste,ale prakticky lekáren asi, to je najlepsia, nech je silna...nech sa to zahoji...!!!! mne toto pkomohlo,a odvtedy roky rokuce si to potieram, staci uz iba dva razy do tyzdna a uz vyrazky nemam ziadne, mam tvar ako kedysi pred vytazkami, a ziadne jazvy :! drzim palce

monca1111
12. apr 2017

Ja po toolkych pokusoch vratane od koznej...zabrali bahenna maska a krem z ajurvedy

ukulela
12. apr 2017

@marietuska idem skusat. lebo pomaly vrasky a stale este akne ... a teda mne zatial zabralo jedine tehotenstvo 🙂

mokoo
12. apr 2017

@marietuska nevysusuje to moc pokozku? A zmiznu aj flaky po akne?

nuska
12. apr 2017

Ja odporúčam na akné z vonku sprej prvej pomoci od LR a k tomu vnútorne užívať aloe vera silvera. Tiež som veľa pila žihľavový čaj a jedla probiotiká. Sprej je teraz v akcii. Používam ho na kopu iných veci je to bombová vec.

blahowoman
12. apr 2017

@marietuska z Martina. Dakujem pekne za radu.

marietuska
12. apr 2017

v každej lekárni to kúpite, neviem,či aj flaky sa tym liecia, vysusuje velmi pokozku ten propolis,ale je to zlato z lekárne, pre mna...ja by som bola bez propolisu uplne uz asi spatna, jedine on zabral na akne, riadne potierat kazdy den aj dva razy, pripadne na noc...a nechat posobit, nnezmyvat, to prejde, a samozrejme strava- menej sladkeho 🙂 tot moja rada pre vas vsetky, za mesiac bádať vysledky 🙂 ja som odvtedy nemala akne, a akonahle ak vidim, ze sa mi zacinaju robiť, tak si slahnem propolis na ne a do rana prejdu same od seba 🙂

mirunkad
12. apr 2017

mne po dlhom čase zabralo (okrem tehotenstva) vitamín A - monoderma . Pleť sa ošúpe a akné sú preč. Perfektné 🙂

420nufko123
autor
18. apr 2017

@mokoo Arganovy alebo kokosovy olejček skus mne pomohol a umyvaj tvar studenou vodou :*

mokoo
18. apr 2017

@420nufko123 dakujem 😊

adriana997
Odpoveď bola odstránená
Zobraz