Aké tampóny na začiatok?

puglifeforever
21. aug 2016

Ake tampony by ste mi odporučili na prvy pokus?mama mi neporadi lebo ona tampony nepouživala a je už v menopauze.Mám 13.

moni244
21. aug 2016
puglifeforever
autor
21. aug 2016

Značka?

moni244
21. aug 2016

@puglifeforever to je jedno, si prešla od zháňania info o vložkách na tampóny?

nivea777
21. aug 2016

@puglifeforever ja by som na tvojom mieste pockala s tamponami.. Nevravim,ze sa to musi stat ale mozes si ho zle zaviest alebo silno,ci hlboko a potom budes hovorit,ze si o panenstvo prisla s tamponom :D

katkakovac
21. aug 2016

To je v podstate jedno aka znacka, hlavne tie najmensie. Ja mamskusenosti z OB a z Kotex s obe boli v pohode. Nakoniec som skoncila pri OB, nejako m lepsie sadli a zdali sa mi byt savejsie a teda spolahlivejsie. To bolo ale par rokov dozadu, od tedy presla kazda znacka upravami a zlepsila svoje vyrobky. Kup si malu krabicku z kazdeho a uvidis sama😉

123choco123
21. aug 2016

Najlepšie sú OB pro comfort, a buď mini alebo normal. Podľa mňa sa nemôže nič stať 😃 prípadne tampax s aplikatorom...ja som vložky nepoužívala nikdy,je mi to úplne nepohodlné a neprijemne

janinah
21. aug 2016

žiadne..aj gynekolog by ti povedal,že tampony v tvojom veku len ak musíš napr. plávať /aj vtedy po vyjdení z vody hneď vybrať/...myslím dobrý gynekolog,ten zlý ti nanúti aj čerta s rohami,ak mu za to firma zaplatí....

hettinka
21. aug 2016

@puglifeforever O.B. ProComfort mini skús

delatour
21. aug 2016

odporucam vyhnut sa komercnym znackam plnym toxinov (ako spominane OB ci kotex) a ked uz, tak zacat tamponmy z biobavlny, nebielenymi chlorom...napriklad Natracare

ukulela
21. aug 2016

hlavne pravidelne vymienat a nie na noc ... znacku si najdes sama, ked vicere poskusas. ja timozem poradit jedno, aba od susedov druhe a henta tretie. skusaj sama. okre toho ja pod tampon musim vzdy pre istotu aj tenku vlozku. tu len do bazenai nie, ale tam zas hned po kupani vymenit. nastuduj si, co je pri pouzivani tamponov dolezite a co moze hrozit.

marianna_peskova
22. aug 2016

@puglifeforever ja som začala s tampónmi Normal. Ale v pohode môžu byť aj Mini. Značiek je neúrekom, sama si vyberieš, ktorá ti najviac sedí. 😎

obsadenemeno
22. aug 2016

jeziskove huslicky.... 🙄