Baby, aké školske tašky ste kupovali pre dcéry na druhý stupeň ZS ? Dik
ale pre chlapca
Moja ma Vans ruksak...o inom nechcela ani počuť.
bagmaster
Naša mala Nike bledoružový (ešte ho nosí, je na strednej škole) a karovany pestrofarebný na striedačku - ten zničila viac😁
Dcéra má Topgal, ale páči sa mi aj Stil, peračníky majú skvelé
Moja si vybrala Ars Una cisto cierny batoh. Pozerali sme aj sportove znacky, ale su slabsie, menej vystuzene a nie prilis vhodne na nosenie tazkych ucebnic. Niektore nemali ani vrecko na flasu ci desiatu.
@dada7701 ja som kúpila TOPGAL, ergonomický tvarovaný chrbát, reflexné prvky, sama si vybrala, peknu, celú čiernu, žiadne detské motívy...za ťažké prachy však doprajem decku...
A o rok už ju nechcela, lebo ze nemoderne, že potrebuje Vans 🤷♀️😬 Tak ma najobycajnejsi batoh Vans v zľave za 15€ nasetrila si sama z vreckového 😃 Žiadne extra vrecka na vodu, ledva sa jej do toho učebnice zmestia ale mladá je spokojna...
Odporúčam ešte 5 triedu vytrapit s prvostupniarskou a potom nech si sama vyberie.
Ja by som idporučila určite Vans, majú mnoho vzorov. Klasicke jedno farebne alebo aj dajake vzorované. Čiže je z čoho vyberať podľa toho čo sa páči . A myslím že cena je taktiež v pohode, samozrejme záleží od modelu a miesta kúpi, ale okolo tých 30-40 sa dá zohnať.
Beckmann
na druhom stupni nemam deti ale podla neterky viem že už väčšinou nechcú kvietočkové a s obrázkami.
starší syn ma baagl, mal aj na prvom stupni od nich takže sme ostali pri značke, veľmi pekné dizajny aj pre starších, priestranné všetko sa mu zmestí do batohu
v triede maju Vans, Adidas alebo Fjallraven (myslim baby) a hlavne ziadna nema tasku, ale ruksak