Agentúra, ktorá hľadá spevácke talenty

noemkanikoletka
1. aug 2016

Ahojte.Nevedeli by ste poradiť nejakú agentúru ktorá hľadá spevácke talenty,alebo nejakú súťaž alebo niečo také? Vopred ďakujem😉

jeennyv
1. aug 2016

vie aj spievat? vekova kategoria, cs ma talent bezi reklama na jojke teraz..ale ja by som najprv zasla do nejakej ludovej skoly, na spev, na hodinu spevu a ako je na tom, to nie je len tak lusknutie prsta...alebo rozni slovenski spevaci, vyhlasuju sutaze a vyberaju talenty, teraz mala taku sutaz dominika mirgova, ale ked niekto nieco take mal by sa chciet a vediet presadit...to je tak tazko vystrel na slepo....

yonce
2. aug 2016

@noemkanikoletka treba si poposielat formulare do roznych sutazi ktore prebiehaju ako ti napisala jeennyc. Treba skusat, bez toho sa neuchyti

stepanka274
2. aug 2016

Aj do castingových agentúr, tam hľadajú rôzne tváre s rôznymi talentami, treba gúgliť, treba vešať na internet, na youtub, na fb, všade kde sa dá zavesiť video tak zaves, nech si ťa všimnú, popros o zdieľanie, AKTIVITA

l3yla
2. aug 2016

Najskor by som skusila ZUS-ku, oni tam organizuju aj koncorocne,absolventske koncerty, a naucia ju techniku a veci podobne . 🙂

noemkanikoletka
autor
2. aug 2016

@jeennyv spievať vie ..na zuš chodila čiže teraz chceme skúsiť nejakú súťaž.. ďakujem za radu 😃... ostatním tiež ďakujem

michellia
2. aug 2016

@noemkanikoletka do sutaze by som isla, ale najprv do nejakej mensej 🙂 nie hned do cs ma talent alebo nieco podobne, lebo to jej moze velmi ublizit a demotivovat ju ak sa jej nezadari

christina_petrikova
2. aug 2016

Do sutazi by som to nehrotila. Daj tomu este cas 🙂

noemkanikoletka
autor
2. aug 2016

@michellia ďakujem za názor @christina_petrikova aha a kedy je správny čas začať niečo také?

christina_petrikova
6. aug 2016

@noemkanikoletka tak to neviem, ale podla mna tieto sutaze ako superstar a tak malokomu nieco prinesu. Pozri ako vacsina tych spevakov skoncila. Citala som tu ze dominika mirgova robi nejaku sutaz a co viem tak nieco aj tina robi.. skor by som do takehoto niecoho isla..