ADHD - štúdium na monitor 9 a prijímačky na SŠ

mimanr
18. júl 2023

Ahojte, maminy deti s ADHD a dys, z akych overenych materialov sa vasim detom najlepsie ucilo na monitor 9 a prijimacky na SS? Je toho milion, ale moje dieta fadne knihy plne textu nelakaju... vyuzili ste nejake online stranky, materialy alebo su nejake zaujimave farebne testy v printovej podobe?DAKUJEM.

surrender
18. júl 2023

Ja odporúčam doučovanie, má dobré výsledky aj s deťmi s ADHD. https://www.facebook.com/profile.php?id=1000363...

kacena4
18. júl 2023

ak sa učilo dieta priebezne pocas celeho 2.stupna nepotrebuje zvlast studovat ci trenovat, v skole budu mat v 9r. monitor bud kruzok, alebo hodinu z volitenych. co sa tyka SS tak je rozdiel ci budu prijimacky len z MAT SJL alebo aj iny predmet napr. BIO a vtedy si treba zaobstarat ucebnicu z ktorej budu prijimacky na zopakovanie. inak velmi dobre su https://monitor9.zones.sk/testy-testovanie9/ alebo priprava na testovanie od TAKTIKu (s tymi mi pracujeme v skole)

nikaeli
18. júl 2023

My sme precvičovali podľa testov z predchádzajúcich rokov - práve preto, aby mala predstavu, ako to bude vyzerať a aby ju tie 'fádne' texty neodradili v deň D. Na druhej strane si myslím, že prehnaná farebnosť, resp. to, čo hľadáš, aby ho upútalo, by mohlo byť pre ADHD skôr rušivé - odporúčam čo najmenej zbytočných podnetov. Plus sme dopĺňali úlohy z prac.zošitov (od 5.roč.), ktoré počas roka vynechali.

mimanr
autor
19. júl 2023

Dakujem, prosim a nahodou vypracovane jednotlive temy zo slovenciny niekto nema? Zvlast slovne druhy, vetne cleny. atd. Viem, ze su knihy, ale skor by som bola za nejake komplexne listy. Nieco sme si uz vypracovali.