Ahojte, okrem dvoch gymnázií ešte uvažujeme o gymnáziu FGL, zevraj je to dobrá škola, nechcem ale porovnávať s inou skolou, každý má iný názor, iné priority, len skúsenosti prosim 🙏🏽s prijímačkami🙏🏽 a celkovo so školou, kto už tam je😊ďakujem veľmi pekne
Moja dcéra tam chodí ale na osemročné , španielčina ju veľmi baví , aj preto si tú školu vybrala . Má aj AJ a nemčinu . Takže pohoda . Jasné , že špenielčina je tam na prvom mieste , čo je ale podľa mňa fajn, lebo po anglicky už v dnešnej dobe vie skoro každý a ďalší jazyk na lepšej úrovni je len plus k tomu .
@hoohoo ja som vystudovala bilingvu a spanielcina super, mas k tomu aj anglictinu na dobrej urovni...lahko som sa potom dostala na vysku a aj sa zamestnala 🙂 zavisi ci ta spanielcina aspon trosku laka 🙂 mna to tam tahalo 🙂 primacky boli vcelku jednoduche 🙂
@lucinka5051 ďakujem veľmi pekne 🙏🏽🌼
@belusa keď sa dieťa uci , tak nič nie je ťažké . Ale nemám pocit , že by ich tam nejako preťažovali . Majú menej nezmyselných úloh a projektov ako na ZŠ . Učitelia celkom fajn až na par kúskov , ale to je asi všade . Moja dcéra tak je spokojná . Po španielsky už vie parádne , to sa naučí aj dieťa , ktoré nie je extra jazykovo nadané .
@hoohoo ratas ale s tym ze prvy jaxyk hlavny budes mat spanielcinu?