Matika mi nikdy nesla k tomu sme dostali staru zlu ucitelku.. uplne zle.. co sa tyka anglictiny same 1..
Na hotelovke sa matika riesi naozaj minimálne. Šancu určite máš. 🙂
@anjelicek26
ach ja si pamatam z mojich detskych cias, nastupila som na 8rocny gympel a taku prisnu matikarku sme hned schytali, ze som sa jej bala, vzdy pred pisomkou mi drkotali zuby ....ale zase robila cvicenia z matematiky, tam som chodila, aj doma som si vzdy dopredu prepocitala priklady
potom nam ju jeden skolsky rok zmenili a bola to parada, uplne iny pristup.....ale zato
skoncila som Ekonomicku univerzitu
z hotelovej akademie sme mali spoluziakov, oni mali asi na skole slabsiu matiku, lebo sa bali skusky z matiky, ktora vobec nebola na vyske tazke, v prvom semestri jedna skuska
takze z toho predpokladam, ze matika na hotelovej urcite nie je nejaka narocna
hlavu hore, stvorka sa da opravit, neviem, z akeho uciva.....nieco je viac narocne, nieco menej.....je velmi vela videi na youtube napr. od Matykar alebo od ucitela Zvolenskeho😉
@marci77 tohoto uzasnaka po rokoch staznosti rodicov konecne vyhodili... co on robil neskutocne a to vravim objektivne, kedze som to pocula z inych tried od inych rodicov nezavisle od toho...dokazovanie si, ze viem viac ako tie deti, honenie si ega tahanim pred tabulu tych najslabsich ziakov, ved ze podme sa zasmiat, na testoch zasadne typ "odvod si", teda nic, co sa priamo ucili, priemer triedy 3,9 na vysvedceniach a pre pana na gymku nemozu byt priemerne taketo "blbe" deti 🙄 Dceru az triaslo pred kazdym testom od nervov a ucila sa cele tyzdne hodiny a hodiny na tie testy...
Ak ju nemas na koncorocnom vysvedceni,tak co by nie...
myslím si, že stále je šanca. ale treba troška zabrať jednoznačne, 4ka nevyzerá vôbec dobre, to nepôsobí dobrým dojmom teda.
Nič v zlom ale hotelovka nie je gymnázium. Ak nejdeš zrovna na nejakú vychytenu (a tych nie je vobec veľa), tak takých žiakov tam bude dosť, ktorí mali na zakladke horsie známky. Radšej to stiahni na vysvedcku na trojku. Bude to lepšie vyzerať.
@darinaslay ako u nas isli na hotelovku len ziaci, ktory mali 3 a horsie ... To bolo pred 15 rokmi
Tiez som postretavala ucitelov, ktory by mali byt daleko od ziakov. Mala som jedneho matikara a ja co som mala ciste 1 a zrazu bum 3,4,5. Prepocitavala som priklady plakala. Nakoniec som bola za riaditelom, ze to nie je mozne aby 1 mala na konci roka priemer medzi 3-4. Nakoniec sa nam vymenil ucitel, dostali sme este vacsiu sekeru ale vedela uzasne vysvetlit a zrazu boli 1. Na strednej sa nasli viac takych ucitelov ale najhorsie bola slovencinarka v maturitnom rocniku .. viac riesila seba, svoje konplexy a zivot studentov ako ucivo. Mala som uplne super poznamky od byvalej slovencinarky, ktore ona napadala, ze nie su spravne (samozrejme, ze boli spravne). Odpovede boli stylu, kto sa mi paci ma 1 a kto nie darmo, ze odpovedal na kazdu otazku a cele ucivo mal najlepsiu 3ku. Maturitny test a sloh som mala 2 a 1. Okomentovala to slovami, ze som asi mala stastie inak som blba. Pred komisiou ma zhadzovala, len komisia bola mila a dali mi 2. No ja som blba nebola mala som stale priemer do 1,5 co bolo prospela s vyznamenanim. Len som bola blonds a jej sa to nepacilo.
@darinaslay tak hotelovka nie je ziadna vyberova skola, takze sanca je velmi vysoka
Kočky,není to gympel,ale zas robia sa prijímačky a teda ja som na hotelovej mala v triede jednotkárov zo základky,vyznamenaných aj trojkárov a tí,čo mali horšie,tak rodičia prišli s obálkou a chodili pravidelne,aby sa dieťa aj udržalo.
Tak doucko a zabrat... ucitelka moze byt akakolvek ropucha, na tu trojku by sa to malo dat stiahnut, ked sa intenzivne posnazis. Hlavne nestresuj, kazdy ma niekde svoje silne a slabe stranky, dolezite je dat do toho maximum. V dnesnej dobe tlaceniek na gymka podla mna hotelova nebude problem ani zo zlymi znamkami... ale tak cim lepsie, tym lepsie. Skus to este vytiahnut. Dcera ma doucko roky, bez toho by to neslo, tiez vychytala takeho debila ze konec... teraz ma prvy rok novu ucitelku a moje dieta nosi 1-2 miesto 3/4/5... pretoze sa konecne neboji.